Foto: Grote Club Actie/Merel van Dooren

Verenigingen op pad met loten Grote Club Actie

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / MONTFOORT / LOPIK • Ook verenigingen uit de gemeenten IJsselstein, Montfoort en Lopik starten zaterdag 18 september met de verkoop van loten voor hun club.


 Een lot kost 3 euro per stuk waarvan 80% naar de club gaat. De Grote Clubactie is al bijna 50 jaar de grootste fondsenwervende actie van Nederland voor het verenigingsleven en biedt een laagdrempelige manier om ook verenigingen in IJsselstein een steuntje in de rug te geven. Vorig jaar brak de Grote Clubactie alle records met een opbrengst van dik 9,5 euro miljoen voor het verenigingsleven. Dit geld was een welkome aanvulling op de door corona gemiste inkomsten

Als koper koop je direct een lot aan de deur door de QR-code te scannen. Leden kunnen nu ook eenvoudig hun persoonlijke verkooplink delen via WhatsApp en social media. Op deze manier kunnen ook familieleden en vrienden bereikt worden waarvan de voordeur net even wat verder weg ligt.
Een lot geeft kans op één van de ruim 330.000 prijzen

Dit jaar doen in IJsselstein mee: Korfbalvereniging Fortissimo, HC IJsseloever, Volleybalvereniging Vives, Judo De Voltreffer, Cercle De Petanque, BC Apollo, Judo Ryu Rijkse, Damclub Zenderstad, IJFC, Dansschool Dansja.

In de gemeente Montfoort: Voetbalvereniging Linschoten, KV LUNO, GV TOOS, Montfoort S.V.’19, HC Montfoort, gym-, turn- en dancevereniging ONI, BV Luck Raeck.

Dit jaar doen in de gemeente Lopik mee: Benschopse Gymnastiek Vereniging, SSS Lopik, VV Cabauw, SPV’81.


.

-------------------------------------------------------------------------------

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten