Foto: Gemeente IJsselstein

Patrick van Domburg herbenoemd als burgemeester van IJsselstein

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Burgemeester Patrick van Domburg van IJsselstein is officieel herbenoemd voor een periode van zes jaar, de gebruikelijke periode bij een burgemeestersbenoeming. 


In een buitengewone raadsvergadering heeft commissaris van de Koning Hans Oosters woensdagavond Van Domburg de verklaring en belofte afgenomen voor zijn herbenoeming als burgemeester van IJsselstein.

Plaatsvervangend raadsvoorzitter, Jos Pel: “Wij hebben als gemeenteraad positief geadviseerd om Patrick voor een tweede termijn te benoemen als burgemeester van IJsselstein. We zijn blij dat de Koning ons advies heeft overgenomen. Patrick is goed voor IJsselstein. Hij is een aimabele man, die goed en laagdrempelig is te benaderen. Zowel binnen als buiten de stad zet hij zich in voor de belangen van IJsselstein en haar inwoners. In die zin is hij een echte ‘burgervader’; niet alleen voor de inwoners, maar ook voor ons als gemeenteraad.’’

Burgemeester Patrick van Domburg zegt zeer vereerd te zijn met de herbenoeming als burgemeester van IJsselstein. ‘’Met veel zin en motivatie zal ik samen met de gemeenteraad, onze medewerkers, de inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties verder werken aan onze schitterende stad, IJsselstein.”

Patrick van Domburg is sinds 15 september 2015 burgemeester van IJsselstein. Op donderdag 27 mei 2021 werd in een extra gemeenteraadsvergadering van IJsselstein al besloten de zittende burgemeester aan te bevelen voor herbenoeming.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten