<p>Cor Jansen van Jorksveld en partner Bianca gaan voor gastvrijheid: By Gastro!</p>

Cor Jansen van Jorksveld en partner Bianca gaan voor gastvrijheid: By Gastro!

(Foto: Lysette Verwegen)

Veelzijdigheid is troef bij gastvrij By Gastro

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • Cor Jansen van Jorksveld en zijn partner Bianca organiseerden in september 2019 de perfecte opening van hun veelzijdige accommodatie By Gastro aan de Edisonweg 7. Maar corona gooide daarna roet in het eten: het werd – net als overal – stil. Daarom organiseren de trotse eigenaren op zaterdag 18 september van 11.00 tot 18.00 uur een open dag.


 “Net als Max Verstappen geven we vol gas en gaan ervoor”, zegt Cor. Hij doelt daarmee op de Formule 1 simulatoren die hij die dag heeft staan en waarvoor bezoekers zich al via de mail info@bygastro.nl kunnen inschrijven. Er is een braderie met foodtruck en ook voor de kinderen is aan vermaak gedacht. Voor de dames is er van alles te zien - en te koop - op het gebied van beauty, sieraden en kleding. “Dat geeft iedereen de kans om ook rustig een kijkje te nemen bij alle mogelijkheden die wij bieden met onze onderneming.” En dat is heel wat: van gezellige en zakelijk ingerichte flexwerkplekken, tot vergaderruimtes en mogelijkheden van een kop koffie met echte Belgische chocolade lekkernijen tot uitgebreide catering voor een gezellige ontmoeting of een bedrijfs- of familiefeestje. “Maar gewoon binnenlopen voor een kop koffie, een zakelijke afspraak of om even rustig op je laptop te werken kan ook”, vult Bianca aan. “Dat is het mooie van ons concept: de vele mogelijkheden die we als By Gastro bieden.”

Waar de naam By Gastro vandaan komt? “Die stond al op mijn foodtruck”, vertelt Cor. Maar het heeft ook een associatie met gastvrijheid: “We willen onze klanten de optimale gastvrijheid en mogelijkheden bieden voor hun zakelijke wensen.”
Het pand aan de Edisonweg beschikt daarvoor over wifi, twee vergaderzalen en materialen die nodig zijn voor presentaties, bijeenkomsten of jubilea. Ook particuliere klanten zijn welkom in de sfeervol ingerichte zaak: “Voor familiefeestje en verjaardagen groot of klein. We verzorgen de catering zelfs aan huis. We hebben alle mogelijkheden in huis, dus waarom niet. Kom ons ontdekken.”

www.bygastro.eu

Lysette Verwegen
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten