Foto: IJFC
update

IJFC en VVIJ brengen Isay en Noah laatste groet

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN • De IJsselsteinse voetbalverenigingen IJFC en VVIJ doen een gezamenlijke oproep om dinsdagochtend 10 augustus de verongelukte broers Isay en Noah Gesser een laatste groet te geven. De jongens hebben voor beide verenigingen gespeeld. Update: de eerdere opzet is gewijzigd.


UPDATE:

De plannen ten opzichte van de eerdere opzet zijn gewijzigd. In de nieuwe opzet gaat het parkeerterrein van sportpark Groenvliet gebruikt worden om de laatste sportieve groet te brengen aan de jongens. Ook de tijd wijzigt: de vraag is nu om uiterlijk 9.00 uur er te staan. Iedereen wordt verzocht om zich in de parkeervakken op te stellen zodat er een erehaag gevormd wordt. Daarnaast is het de bedoeling dat de ruimte voor het hek van het sportpark en de duivenvereniging leeg blijft. Dit zodat de wagen met de jongens samen met hun ouders Perry en Angela een draai kan maken. Na de draaien van de auto is het niet de bedoeling om stil te zijn. ‘’Maar om te laten horen wat voor fantastische jongens het zijn!’’, aldus hun voetbalvrienden Chris, Jason en Rodney op zowel de Facebook-pagina van VVIJ als IJFC onder de 19.

Wie met de fiets komt, wordt verzocht de stoep aan de kant van de weg te gebruiken. ‘’Ook benadrukken we om de corona maatregelen na te leven.’’

Oorspronkelijke opzet:

De voetbalverenigingen nodigen iedereen uit om vanaf 09.00 uur bij sportpark Groenvliet langs beide kanten van de weg te gaan staan: vanaf het stoplicht bij de tennisvelden tot aan het stoplicht richting winkelcentrum Achterveld.  De jongens en hun familie zullen rond 09.30 uur langs het sportpark rijden. De beide voetbalverenigingen nodigen iedereen uit om vorm te geven aan een mooi afscheid.

Vanuit beide verenigingen wordt een spandoek gemaakt. ‘’We zullen we zoveel mogelijk willen verwijzen naar herinneringen die we nooit zullen vergeten. Ten slotte zijn we samen één IJsselstein en verliezen we met elkaar twee mooie voetbaljongens. Laten we samen daar staan en Isay en Noah nog één onvergetelijk moment geven, dat de jongens verdienen!’’

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten