11e van de 11e feest bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers

  •   keer gelezen

Montfoort - Vrijdag 11 november is het weer tijd voor een groot feest bij Carnavalsvereniging Les Boutonniers. Op deze datum zal tijdens het 11e van de 11e feest de nieuwe Stadsprins van Knopengein bekend gemaakt gaan worden. Uiteraard zal dit gebeuren nadat er afscheid is genomen van de Stadsprins van vorig jaar, Stefan le Blagueur.


Bij deze nodigt Carnavalsvereniging Les Boutonniers dan ook iedereen uit om op vrijrdag de 11e langs te komen in de Commanderije van St. Jan te Montfoort. Deze sfeervolle locatie zal wederom het middelpunt zijn van een bijzonder gezellige feestavond waar natuurlijk om 11 over 11 de nieuwe Stadsprins van Knopengein bekend gemaakt zal worden. Tevens zal de Stadsprins daarna zijn thema voor het nieuwe Carnavalsseizoen mededelen waarna hij ook zijn Raadsheren en Raad van 11 zal installeren.

Daar het de aftrap is voor een nieuw Carnavals seizoen stelt de nieuwe Stadsprins het zeer op prijs als men verkleed naar deze avond zal komen.

De deur zal opengaan om 21.00 uur en er zal tot in de kleine uurtjes gefeest kunnen worden. De toegang is gratis.

Tijdens deze avond zullen ook de winnaars bekend worden gemaakt van het Prinsenraadspel. Nog niet meegedaan…?? Bezoek dan onze website: www.lesboutonniers.nl

Tot 11 november 2016. Alaaf, alaaf, alaaaaaaf!!!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten