BC Apollo: Uitslagen 13e speelweek Najaarscompetitie 2016-2017, en de jeugd

Algemeen 98 keer gelezen

Afgelopen weekend speelden alle BC Apollo teams uit.

Inside ’82 3 - Apollo 1 in Baarn: 8-0

Door de blessure van Steven Tolsma zijn ze flink gehandicapt. Helaas speelt hij de laatste wedstrijd ook niet meer mee. De wedstrijd van Apollo 1 tegen de 2e in de poule Inside ’82 3 eindigde in een 8-0 eindstand met allemaal tweesetters.

Apollo 2 was vrij.

Irene 7 - Apollo 3 in Bilthoven: 5-3

Apollo 3 ontmoette Irene 7 in Bilthoven en staat met nog een wedstrijd te spelen op een 3e plaats. Er werden 4 driesetters gespeeld, waarvan er 2 gewonnen werden, te weten de damesdubbel door Sandra Altena en Jessica van den Broek, en de mx van Jessica en Edwin van Es. Deze laatste wedstrijd had de spannende uitslag 22-20, 22-24 en 15-21. Ook Sandra Altena won haar single partij. Eindstand: 5-3 verlies.

Olympia SV 2 - Apollo 4 in Ochten: 2: 6-2

Zaterdagmiddag gingen de dames van Apollo 4 op pad naar Ochten, naar Olympia SV 2. De 3 eigen heren waren allemaal verhinderd, waardoor op het laatste moment naar 2 invallers gezocht moest worden. De maandagspelers Arthur Veger en John van Doorn waren bereid mee te doen, waardoor de wedstrijd niet bij voorbaat met 8-0 verloren werd. Manon Flentge wist haar single partij in een sterke tweesetter te winnen en ook de mix van Arthur Veger en Ditje Hilgeman was in 2 sets beslecht in het voordeel van Apollo. Er werden 3 driesetters gespeeld, maar helaas werden er geen punten mee verdiend. Eindstand: 6-2 verlies.

Vianen 3 - Apollo 5: 4-4

Een spannende strijd met teams van gelijk niveau werd geleverd door Apollo 5 op bezoek bij Vianen 3. Er werden 3 driesetters gespeeld, en de damesdubbel, 2 single partijen en een mix zorgden voorde punten. De opvallendste partij was die van Betty Bakker, die een achterstand van 18-11 wist om te buigen in een winst van 18-21 door te blijven vechten. Een gelijke verdeling van 4-4 als eindstand.

BECA 2000 M1 - Apollo M1 in Arnhem: 7-1

Apollo M1 heeft met 7-1 in Arnhem verloren van BECA 2000 M1. De tegenstander had een sterke invaller uit India opgesteld. Alle singles gingen in drie sets verloren. Alleen de laatste dubbel werd door Hans Schinkel en Enno Schop gewonnen. Enno viel in voor Gert den Haan die een beknelde zenuw heeft door een hernia. We wensen hem een voorspoedig herstel. Enno speelde voor het eerst sinds lange tijd weer met veren shuttles. Maar daar had hij slechts één maal op getraind met 30 jaar oude shuttles die hij nog had. Door het verlies wordt de laatste wedstrijd nog spannend. Ze staan slechts twee punten boven de degradatiestreep. En de laatste wedstrijd van Apollo M1 is zwaarder dan die van de concurrent.

Doorn M2 - Apollo M2: 4-4

In Doorn ontmoette Apollo M2 zondagochtend Doorn M2. De wedstrijd begon voorspoedig met 3 gewonnen partijen. De volgende 3 gingen helaas verloren en de laatste 2 dubbelpartijen werden verdeeld. Er werden 3 driesetters gespeeld, die 2 maal verloren gingen. De mooie tweede plaats in de poule zou tijdens de laatste wedstrijd behouden moeten blijven, want er wordt gespeeld tegen de een na laatste in de ranglijst.

Uitslagen jeugd:

Thiela J2 - Apollo J1 in Tiel: uitgesteld

Zeewally J2 - Apollo J2 in Zeewolde: 8-0 verlies, allemaal tweesetters, tegenstanders klasse apart.

DVS Utrecht J2 - Apollo J3: 0-8 Een mooie prestatie tijdens de eennalaatste wedstrijd van het seizoen. Terecht vorige week tot kampioen gehuldigd!

Groesbeek J2 - Apollo J4: 0-8 Allemaal tweesetters, 3e plaats in de poule

Apollo J5 was vrij.

Vrijdag 27 januari vinden vanaf 20.00 uur de laatste thuiswedstrijden van de Najaarscompetitie 2016-2017 van de senioren plaats in de IJsselhal. Op zondag 29 januari speelt de jeugd en Apollo M2 haar laatste wedstrijden vanaf 11.00 uur in de IJsselhal. Aansluitend vangt de Voorjaarscompetitie voor de senioren aan, waarbij de eerste thuiswedstrijd op vrijdag 10 februari om 20.00 uur in de IJsselhal gepland staat. Publiek is van harte welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10