Afbeelding

13e Editie IJsselsteins Open Golfevent op 11 september in Wilnis

Algemeen 111 keer gelezen

De 13e Editie van IJsselsteins Open Golfevent wordt dit jaar gehouden op maandag 11 september op Golfpark Wilnis. Het IJsselsteins Open is een 1-daagse golfwedstrijd waaraan inwoners uit IJsselstein en omliggende gemeenten kunnen deelnemen.

Zij strijden op sportieve wijze om de felbegeerde wisseltrofeeën. Het Open is in IJsselstein inmiddels een begrip geworden voor jong en oud. Het accent van het evenement ligt nu vooral op de jarenlange vriendschap tussen golfende inwoners inwoners uit IJsselstein en omstreken, ondernemers uit de regio en sponsoren van het evenement. Ondernemers en golfers ontmoeten elkaar in een informele en ontspannen sfeer in een prachtig golfpark, in een mooi polderlandschap.

Door het IJsselsteins Open Golfevent positief te profileren hoopt de organisatie de nationale en regionale zichtbaarheid en vindbaarheid van onze partners te vergroten. Ieder met een eigen rol en in open verbinding met de golfsport, zonder aanzien des persoon.

Wij willen samen met onze partners maatschappelijke doelen helpen verwezenlijken. Onder andere door de mens te interesseren in maatschappelijk verantwoord ondernemen, door anderen aan te moedigen je sterk te maken voor bewust omgaan met natuur en milieu.

Golfsport wint gelukkig nog steeds terrein in populariteit. De organisatie hoopt met het jaarlijks organiseren van het Open ook een bijdrage te kunnen leveren aan het doel om mensen (jong en oud) meer in beweging te krijgen. Het is gelukkig niet alleen het bewegen, maar ook het plezier hebben om samen met golffanaten bezig te zijn.

Inschrijven voor deelname aan de 13e Editie van IJsselsteins Open Golfevent kan via de website www.ijsselsteins-open.nl Het maximum aantal deelnemers m/v = 72 Vol = Vol.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 13 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws gisteren
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10