MSV’19 verliest thuis van Zwaluwen-Utrecht ‘11

Algemeen 92 keer gelezen

v.v. MSV’19 kende deze zondag een uitglijder tegen Zwaluwen-Utrecht. De Utrechtse bezoekers, die in de voorgaande vier wedstrijden pas 1 punt wisten te verzamelen kwamen na acht minuten spelen op een 0-1 voorsprong, via een snel genomen vrije trap en een intikker via spits Geert Vocking, die de onoplettende MSV-verdediging afstrafte en waardoor de thuisclub, MSV’19, achter een gelijkmaker aan moest.

Een aantal malen was MSV’19 dichtbij, maar het aantal kansen gedurende de gehele wedstrijd bleven schaars en waar er mogelijkheden waren ontbrak het aan wat geluk of werd er te slordig omgegaan met de situatie.

Dyon Plas was nog het dichtstbij met een ferme kopbal, die maar net voorlangs het Zwaluwen-doel zeilde. Ook een vrije trap van Jesper Kolfschoten, afgesloten met een inzet via verdediger Merlijn van der Does leverde niet de gelijkmaker op.

Rond de veertigste minuut werd Wouter Scholman onderuit gelopen binnen het zestien-meter gebied van de bezoekers en claimde Scholman een strafschop die er echter niet kwam. In plaats daarvan volgde er een tegenaanval van Zwaluwen-Utrecht, waarbij doelman Wesley Oostrom voor de Montfoorters handelend moest optreden.

Vlak voor rust kon Dyon Plas de thuisclub op gelijke hoogte brengen met een schot in de verre hoek, na een prima passje van ploeggenoot Wouter Scholman.

Direct na rust profiteerde Zwaluwen-Utrecht optimaal van opnieuw een verdedigingsfout, waarbij twee aanvallers vrij voor goalie Wesley Oostrom

Opdoken en doelpuntenmaker Geert Vocking zijn ploeggenoot Wesley van der Kaay de eer gunde: 1-2.

Dit moment kwam MSV’19 niet meer te boven, waarbij ook de invallers Hugo Peters en Stan Hilhorst geen verandering meer konden aanbrengen. In de slotfase bezegelde Mahdi Unal namens Zwaluwen-Utrecht het MSV’19-lot met de 1-3, die ook als einduitslag op het wedstrijdformulier werd genoteerd, omdat het bezoekende Zwaluwen-Utrecht diep in blessuretijd weliswaar nogmaals scoorde, maar dit doelpunt zag afgekeurd wegens buitenspel.

Dyon Plas werd voor de thuisclub gekroond als “man of the match”, niet alleen vanwege zijn score, maar meer nog voor zijn inzet deze middag, die echter niet kon voorkomen dat MSV’19 averij opliep.

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 16 uur geleden
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10