Een volledig verraste Mia van Jaarsveld-Kemp, geflankeerd door haar echtgenoot en burgemeester Petra van Hartskamp, ontving zondagmorgen een Koninklijk onderscheiding . (Foto: Paul van den Dungen)
Een volledig verraste Mia van Jaarsveld-Kemp, geflankeerd door haar echtgenoot en burgemeester Petra van Hartskamp, ontving zondagmorgen een Koninklijk onderscheiding . (Foto: Paul van den Dungen) Foto: Paul van den Dungen

Mia van Jaarsveld verrast met Koninklijke onderscheiding

Algemeen 103 keer gelezen

Zondagmorgen is Mia van Jaarsveld - Kemp, in het bijzijn van haar gezin, familieleden en genodigden, door burgemeester Petra van Hartskamp Koninklijk onderscheiden.

Montfoort - Aan het einde van de kerkdienst, werd Mia van Jaarsveld niets vermoedend gevraagd iets uit de kapel van de Kleine Johannes te gaan halen. Daar aangekomen werd zij zichtbaar verrast door de aanwezigheid van burgemeester Van Hartskamp. Via een live verbinding konden de parochianen in de kerk op schermen meekijken en luisteren naar wat zich in de kapel afspeelde. In haar toespraak loofde burgemeester Van Hartskamp de jarenlange inzet van Mia van Jaarsveld binnen de Geloofsgemeenschap Sint Johannes de Doper in Montfoort. “Zij is een groot organisatietalent, een gouden stille kracht die achter de schermen heel veel regelt. Denk daarbij aan haar inzet bij de plaatselijke en regionale pastoraatsgroep. Een spin in het web voor zowel de kinderen als hun ouders bij de voorbereiding en uitvoering van de werkgroep Eerste Heilige Communie en Heilig Vormsel.”
Ook haar grote inzet bij de organisatie van de Herdertjestocht, die inmiddels is uitgegroeid tot een jaarlijks evenement, lag mede ten grondslag aan de haar verleende Koninklijke onderscheiding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10