Jacques Huveneers staat nog ruim een week achter de kenmerkende toonbank met de antieke kassa. Na 9 december wil hij echt met pensioen. (Foto: Lysette Verwegen)
Jacques Huveneers staat nog ruim een week achter de kenmerkende toonbank met de antieke kassa. Na 9 december wil hij echt met pensioen. (Foto: Lysette Verwegen)

De Lord Shop gaat met welverdiend pensioen

Algemeen 566 keer gelezen

Tot teleurstelling van zijn klantenkring sluit eigenaar Jacques Huveneers op zondag 9 december aan het eind van de koopzondag de deur van zijn Lord Shop definitief. “Ik ben al lang over de pensioenleeftijd heen.” Zoon Edwin zet met Trendlord, een paar deuren verder in de Kerkstraat , de zaken voort.

IJSSELSTEIN – “Waar moet ik nu in IJsselstein een kwaliteitskostuum kopen?”, vraagt een van de vaste klanten van de stijlvolle herenmodezaak. “Bij Trendlord”, is het advies van Huveneers. “Trendlord kenmerkt zich ook door bekende merken die ik voerde, zoals Hugo Boss, Diesel en Roy Robsen. Ook daar lopen casual en business in alle modellen en voor alle leeftijden door elkaar heen; met de service en de ongedwongen sfeer die klanten van ons gewend zijn.” Ondertussen staat Huveneers in een half lege zaak. “Alles, ook het meubilair is in de uitverkoop.” Spijt van de sluiting heeft hij niet. “Ik ben op een leeftijd dat ik nog kan genieten van het leven. Die tijd is kostbaar. Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik draag als tweede generatie in het modevak het stokje definitief over. Ik kijk ernaar uit en ook het thuisfront is er blij mee.” Zijn laatste woord is voor zijn klanten: “Ik ben hen dankbaar voor de prettige contacten en het vertrouwen dat ik decennia lang heb genoten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 14 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10