Financieel scheidingsadviseur Maud Koch kan een scheiding van begin tot einde regelen. In het belang van beide cliënten, in goede harmonie en met warmte. (Foto: Lysette Verwegen)
Financieel scheidingsadviseur Maud Koch kan een scheiding van begin tot einde regelen. In het belang van beide cliënten, in goede harmonie en met warmte. (Foto: Lysette Verwegen)

Financieel advies in harmonie bij echtscheiding

Algemeen 131 keer gelezen

LOPIK - De beëindiging van een huwelijk of relatie is meestal het begin van een turbulente en onzekere periode. Er is tijd nodig voor verwerking en emoties én er moet veel geregeld worden. Dan is een uitgebreid deskundig advies over de financiële zaken en gevolgen onmisbaar.

Maud Koch heeft zich daar als financieel scheidingsadviseur in getraind en gespecialiseerd. “Ik kan de hele scheiding regelen; van het ouderschapsplan en verdeling tot indiening van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank.” Ze werkt zelfstandig: “Dat komt de efficiency en de discretie ten goede. Cliënten hebben alleen met mij te maken, ik kan flexibel werken en het advies is maatwerk op het doel dat de cliënten in samenspraak willen bereiken.” Persoonlijk contact staat hoog in haar vaandel. “Jaarlijks gaan er 90.000 paren uit elkaar, waar ongeveer 33.000 minderjarige kinderen bij zijn betrokken. Dan is harmonie en warmte belangrijk.” Ze weet het uit eigen ervaring. “Een scheiding is emotioneel, juridisch, fiscaal en financieel.” Een meerwaarde van haar advies is haar gedegen financiële opleiding en expertise. “Neutraal en in het voordeel van de cliënten. Ik kan de financiën voor beide partijen uitgebreid berekenen en regelen.” Dat gaat verder dan de bekende mediation. Haar kantoor aan de Fabrieksweg 12H straalt warmte uit. “Ook dat is belangrijk”, vindt ze.

www.maudkoch.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 11 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 23 uur geleden
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10