Foto: Menno Ringnalda

Ruud Muis wint Gouden Parel Lekstroom 2018!

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN - Ten overstaan van ruim 300 ondernemers uit de regio Lopikerwaard en Lekstroom is Ruud Muis vanavond onderscheiden met de Gouden Parel Lekstroom 2018. Hij ontving de prestigieuze erkenning in het Fulcotheater te IJsselstein en werd uitgereikt door zakenmagazine OnderNamen Lekstroom. De ondernemers Robert Koch (ROC Tech College) en Anneke Kool (Golfbaan de Kroonprins) werden respectievelijk tweede en derde.


‘Ik ben ooit begonnen omdat ik geen keuze had, ik had ontslag gekregen en heb met m’n collega een sprong in het diepe genomen. Inmiddels durf ik mezelf echt een ondernemer te noemen. Ik heb geleerd om m’n eigen koers te bepalen, het volgen van de intuïtie, het eigen boerenverstand, is het allerbelangrijkst! Ik vind deze Parel een enorme eer en zie het als een aanmoediging om nog minimaal 18 jaar zo door te gaan,’ aldus een trotse Ruud Muis.

Gouden Parel Lekstroom
OnderNamen Lekstroom organiseert elk jaar de verkiezing omtrent de Gouden Parel Lekstroom. Belangrijkste vraag: welke ondernemers blonken uit in 2018, en hebben zich in het voorbije jaar op positieve wijze onderscheiden? Na een spannende voorverkiezing, waarin ondernemend Lekstroom massaal stemde, brak voor de genomineerden een spannende avond aan. Na een show in de Rabobankzaal was het moment daar: de uitreiking van de Gouden Parel. De drie genomineerden namen plaats op het podium en vervolgens werd de winnaar Ruud Muis bekend gemaakt. Robert Koch behaalde een prachtige tweede plaats. In het Fulcotheater waren dinsdag 18 december ruim 300 aanwezige ondernemers getuige van de bekendmaking van de winnaar van dit jaar: Ruud Muis.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten