VV Montfoort verliest van SVL op eigen veld

Algemeen 60 keer gelezen

Montfoort ontving SVL op het eigen sportcomplex.
Vooraf was er voor Montfoort veel aan gelegen om deze wedstrijd winnend af te sluiten.
Daarmee zal SVL op grote afstand in de stand gezet worden en concurrenten
Heerjansdam en Nieuwlekkerland speelden tegen elkaar waardoor er bij winst
minimaal met één ploeg een gaatje geslagen zou worden.
Montfoort begon sterk aan de wedstrijd en had vanaf minuut één een veldoverwicht.
In de zesde minuut hield alles en iedereen van SVL de adem in na een snoeiharde tackle op Montfoort speler Nicky Besamusca.
De goedleidende scheidsrechter was coulant en bestrafte deze overtreding met geel.
Montfoort liet zich door deze overtreding niet van de kaart brengen en ging door met sterk positiespel.
Helaas ontbrak het veelal aan de eindpass waardoor grote kansen uitbleven.
Bilal Laoikili nam nog een goede vrije trap met een venijnige stuit op het natte kunstgras,
maar de keeper wist deze met moeite te keren en de rebound kon net niet binnengeschoten worden.
Even later een hard afstandsschot waar Denny van Loen klaar stond om de van de keeper teruggekomen bal binnen te schieten.
Denny werd onderuit gehaald en de scheids kon niet anders dan een strafschop toe te kennen.
Helaas had de neutrale grensrechter buitenspel geconstateerd waardoor
ook dit feestje niet doorging en een ruststand van 0-0 genoteerd kon worden.

In de 62ste minuut had SVL één van de spaarzame aanvallen
waar Montfoort een overtreding beging op de rand van het strafschopgebied.
De SVL speler wist met dit buitenkansje wel raad en poeierde de bal in het net.
Na 3 aanvallende wissels aan Montfoort zijde haalde Montfoort alles uit de kast
om nog minimaal één punt over te houden aan deze wedstrijd.
Helaas werd de gelijkmaker niet meer gescoord en komt SVL dichterbij op de ranglijst.
Door het gelijke spel van Heerjansdam en Nieuwlekkerland blijft de schade voor Montfoort beperkt.

Het op de 4de plaatst staande Montfoort kan zich opmaken voor drie mooie weken.
09-02-2019 Sportlust (koploper) - Montfoort
16-02-2019 Montfoort - Nieuwlekkerland (nummer 3)
23-02-2019 Heerjansdam (nummer 5) - Montfoort
Montfoort kan dus aan de bak en zal alle zeilen bij moeten zetten
om de mooie positie op de ranglijst te behouden en mee te blijven doen om promotievoetbal.

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 7 uur geleden
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 20 uur geleden
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10