v.v. MSV’19 - IJsselmonde eindigt in 1-3

Algemeen 99 keer gelezen

v.v. MSV19 redt het thuis niet tegen IJsselmonde.

Bij de Montfoortse ploeg werden de beide spitsen node gemist in de thuiswedstrijd tegen IJsselmonde. Wouter Scholman (schorsing) en Jort van Geffen (vakantie) ontbraken deze middag en dat brak de ploeg uiteindelijk op.

Al in de eerste minuten van de wedstrijd had de thuisclub een comfortabele voorsprong kunnen nemen, maar achtereenvolgens Mark Kemp, Robin Stokman, Hugo Peters en Timo Bakker hadden het vizier onvoldoende op scherp staan om de bezoekers uit Rotterdam al in het eerste kwartier op de knieën te krijgen.

Tussendoor had ook IJsselmonde wel wat kansjes, maar trof het een attente doelman Wesley Oostrom aan. Toch kwamen de Rotterdammers op een voorsprong. Dit via een snel genomen vrije trap die door Karim Mossaoui fenomenaal in de kruising werd getrapt.

Nog voor rust wist Mark Kemp de stand weer in evenwicht te brengen, door de rebound van een inzet van ploeggenoot Hugo Peters, die nog kon worden tegengehouden door doelman Mark van Es, binnen te werken.

In de tweede helft moest MSV19 een tegenvaller incasseren en kwam het opnieuw op achterstand: verdediger Jesper Kolfschoten werd opzij gezet door IJsselmonde-spits Robin Pauptit, maar mocht vervolgens van de scheidsrechter, de heer Verhoeve, doorvoetballen. Het buitenkansje kon Pauptit waarderen en, het moet gezegd, de IJsselmonde-spits wist fraai af te ronden.

MSV19 moest opnieuw op jacht naar een gelijkmaker en gedurende het vervolg van de wedstrijd leek de ploeg daarop, op basis van werklust en inzet ook wel recht van spreken te kunnen hebben.

Het lot besliste anders. In de dying seconds van de wedstrijd schoot scheidsrechter Verhoeve de Rotterdammers opnieuw te hulp en kende hij de bezoekende club een penalty toe. Opnieuw kon IJsselmonde-spits Pauptit een cadeautje uitpakken door de strafschop onberispelijk binnen te trappen, waarmee hij de eindstand op 1-3 mocht brengen, waarmee de wedstrijd gespeeld was.

Met vriendelijke groet,

Hans Kolfschoten, v.v. MSV19

06-19500977

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 10 uur geleden
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 22 uur geleden
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10