Mislukte voorzet doet Benschop de das om

Algemeen 98 keer gelezen

Benschop heeft de punten hard nodig en wist dat De Meern een taaie tegenstander zou zijn. Beide ploegen maakten er een leuke sportieve wedstrijd van met een voor Benschop triest slot.

Benschop probeerde gelijk druk te zetten en dat leverde binnen de minuut een vrije trap op de rand van het strafschopgebied op, die helaas niets opleverde. Even later was het David Verweij vrij voor keeper Martijn Smorenburg verscheen, die knap redde. De verdediging van Benschop, waar Jurgen Ruitenbeek weer terug was van een blessure, moest op zijn hoede zijn voor de snelheid aan de buitenkant. Door goed rugdekking te geven en goed verdedigen kwamen er nauwelijks kansen voor de Meern. Benschop was iets gevaarlijker maar de afwerking stokte.

In het begin van de tweede helft kreeg Benschop twee geweldige kansen. David Verweij en Jimmy Vendrig kwamen vrij voor de keeper van De Meern, maar bij beide stond het vizier niet op scherp. Even daarna verscheen spits Rodriquez alleen voor Benschop keeper Mitchell van Oort, maar zijn bal verdween gelukkig naast het doel van Benschop. In de 66e minuut kroop Benschop door het oog van de naald, maar de paal en Mitchell van Oort hielden een voorsprong voor de Meern tegen. Daarna was het weer Benschop, dat de mogelijkheden kreeg. Martijn de With kopte net naast, Patrick Maton schoot op de benen van de keeper en David Verweij schoot in het zijnet. In de 90e minuut sloeg het noodlot voor Benschop toe. Nadat Mitchell van Oort op miraculeus wijze met zijn voet een doelpunt voorkwam verdween een mislukte voorzet van Bart Scholts tot ontzetting van alle Benschoppers met een grote boog in het Benschop doel. 1-0. Na het laatste fluitsignaal van de prima leidende Eric van der Vaart waren de druiven zuur voor Benschop. Een gelijk spel was verdiend geweest, maar positief was in ieder geval de inzet en beleving bij Benschop. Op deze manier komen de punten weer vanzelf.

Volgende weer wordt om 14.30 uur in Loosdrecht de naar voren geschoven wedstrijd van 11 mei gespeeld in verband met het 50 jarige jubileum. Het wordt een zeer belangrijke wedstrijd voor Benschop en wij hopen, dat vele Benschoppers onze jongens op een sportieve manier ondersteunen. De spelers en supporters bus vertrekt om 12.15 uur vanaf het sportpark.

De opstelling:

Mitchell van Oort, Jeroen Lieverse, Niels Beeres, Jurg Ruitenbeek, Remco van Wijngaarden, Martijn de With, Patrick Maton, Jimmy Vendrig, Tamer Ugur ( 85e min Jeroen Roodenburg), David Verweij en Bas Nobel ( 75e min Jonathan Antonio).

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 15 uur geleden
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10