Het veld wordt geopend door wethouder Kees Geldof en voorzitter Johan Boer.
Het veld wordt geopend door wethouder Kees Geldof en voorzitter Johan Boer. (Foto: Ellen Arendse)

Nieuwe korfbalvelden feestelijk in gebruik genomen

  •   keer gelezen

IJsselstein - Na een periode van bouw en verbouw was moment eindelijk daar, de nieuwe velden van korfbalvereniging Fortissimo uit IJsselstein zijn geopend!

De dag startte met veel gezelligheid. Zo konden de jeugdige leden en bezoekers zich vermaken met de Kangoeroe Klup en het springkussen of er kon meegedaan worden aan één van de korfbalspellen. Het terras van de sportclub was door de vrijwilligers van de kantine voorzien van heerlijke poffertjes en werd er in de zon genoten van koffie en thee.

In de middag was het aan wethouder Kees Geldof om de velden dan officieel te openen. Naast de introductie van het nieuwe kunstgras werden ook de hernieuwde normen en waarden van de vereniging gepresenteerd. Veiligheid, ontwikkeling, sportief en respect. Iets wat ook werd opgemerkt door de wethouder, zo ook “de gastvrijheid bij Fortissimo is ongekend” aldus Geldof.

Na het gezamenlijk doorknippen van het lint en het heffen van de champagneglazen was het de beurt aan de spelers van Fortissimo 1 om de eerste officiële wedstrijd te spelen op het kunstgras. ‘’Nu de velden ingewijd zijn kijken we uit naar de vele wedstrijden die komen gaan op een prachtige accommodatie.’’


Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten