EMTÉ Oudewater wordt omgebouwd tot Coop

  •   keer gelezen

Zaterdag 11 mei sluit EMTÉ Oudewater aan het Joostenplein 35 in Oudewater om 13.00 uur de deuren. In ruim twee weken tijd wordt de supermarkt vervolgens omgebouwd tot Coop. 


Ondernemer Marcel Heijmans kijkt ernaar uit om de trouwe klanten van EMTÉ Oudewater te verwelkomen in de nieuwe Coop-supermarkt. “De winkel ziet er straks helemaal anders uit, volledig in de frisse, moderne Coop-stijl. Van vloer tot en met het plafond; alles wordt vernieuwd. We breiden het assortiment flink uit en ook komt er nog meer aandacht voor vers. Onze ambachtelijke slagerij blijft, en in onze nieuwe, centrale keuken gaan we dagelijks verse maaltijden zoals pizza’s en salades bereiden en broodjes beleggen. Daarnaast kunnen klanten er bijvoorbeeld zelf yoghurt tappen of kiezen voor een verse smoothie of lekkere kop koffie.”

Met nieuwe zelfscankassa’s, een slijterij, oplaadpunt voor de OV-chipkaart is de winkel van alle gemakken voorzien. De openingstijden verruimen fors: de winkel is van maandag tot en met zaterdag van 7 tot 21 uur geopend, en op zondag van 12 tot 18 uur.

Eigenlijk wordt alles nieuw, behalve het vertrouwde team, want dat blijft.

Op maandag 27 mei om 18.00 uur wordt Coop Oudewater feestelijk geopend.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten