Shena van Spronsen, Country manager Viduate USA.
Shena van Spronsen, Country manager Viduate USA. Foto: n.v.t.

IJsselsteins videobureau Viduate opent vestiging in de VS

Algemeen 65 keer gelezen

Video bureau Viduate uit IJsselstein, specialist in video productie en video marketing, opent een kantoor in San Francisco. Met een groeiend aantal projecten in de Verenigde Staten wil Viduate haar klanten ook lokaal kunnen bedienen.

IJsselstein - Volgens mede-oprichter van Viduate, Tim Viergever, past dit in de groeistrategie van het bedrijf. “In Europa zijn we al goed vertegenwoordigd in meerdere landen en we merken dat dit gewaardeerd wordt door onze internationale klanten zoals DAF Trucks en Heineken. Zij hoeven nu niet meer in ieder land afzonderlijk op zoek naar een andere videopartner maar kunnen gewoon bij ons alle internationele video activiteiten onderbrengen. Vanaf nu kan dat dus ook in de Verenigde Staten.”

Naast het lokaal kunnen bedienen van bestaande internationale klanten zorgt lokale aanwezigheid ook voor groeikansen op het gebied van new business. “Nederlandse bureaus worden door Amerikaanse bedrijven hoog gewaardeerd. Wij moeten aantonen dat die waardering terecht is.” zegt Viergever.

Alhoewel de meeste bureaus zich in New York vestigen, denkt Viergever dat er in San Francisco meer kansen liggen voor Viduate. “Iedere startup in Silicon Valley heeft een concept uit te leggen of een verhaal te vertellen. Dan is de keuze voor het gebruik van video gauw gemaakt”.

Het bureau zal in San Francsico worden gerund door Shena van Spronsen. Zij heeft veel ervaring als allround filmmaker in de Verenigde Staten en de juiste commerciële en creatieve achtergrond om Viduate USA te leiden.

Viduate bestaat 4 jaar en is in meer dan 15 landen actief. Voor zowel grote internationale organisaties als MKB produceert Viduate bedrijfsfilms, commercials, interne communicatie video’s, recruitment video, VR video’s en meer. Daarnaast zorgt Viduate ervoor dat de video’s optimaal worden gedistribueerd en dus het maximale resultaat wordt behaald.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 22 uur geleden
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10