Women in Business voor vrouwelijke ondernemers

  •   keer gelezen

De nieuwe netwerkvereniging Women in Business Oudewater (WBO) wil vrouwelijke ondernemers verbinden, ervaringen laten delen en laten groeien. Volgens de bestuursleden is de vereniging een waardevolle toevoeging voor Oudewater.


Oudewater - WBO organiseert vijf keer per jaar leerzame en inspirerende bijeenkomsten voor vrouwelijke ondernemers. Tijdens de eerste bijeenkomst op dinsdagavond 8 oktober houdt succesvol zakenvrouw Laura Bellai een interactieve presentatie over haar boek over haar ervaringen als zakenvrouw. Aansluitend krijgen de onderneemsters gelegenheid elkaar te leren kennen tijdens een borrel. “Er zijn in Oudewater immers een groot aantal vrouwelijke ondernemers, en die kunnen onderling veel van elkaar leren.”
Het initiatief tot WBO ligt bij Nel van Leeuwen- de Vries van Nel’s Office. “In de twaalf jaar dat ik voor mezelf werk heb ik vaak gedacht: waar is dat netwerk voor vrouwelijke ondernemers?” Volgens haar ondernemen vrouwen op hun eigen wijze en zijn het echte multitaskers. “We lopen tegen dezelfde dingen aan. Ik denk dat je als vrouwelijk ondernemer krachtiger en succesvoller kunt worden door je aan te sluiten bij WBO.”
WBO is er voor alle vrouwelijk ondernemers die actief zijn in Oudewater. Meer informatie over WBO en de eerste bijeenkomst staat op de Facebookpagina. Aanmelden voor de bijeenkomst op 8 oktober kan via contact@wboudewater.nl.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten