Benschop verspeelt voorsprong in blessuretijd

Algemeen 145 keer gelezen

Benschop - Trainer Emanuel kon door de blessure golf slechts beschikken over 12 fitte spelers dus het was puzzelen voor hem. Tegenstander CDW waren de Benschoppers nog nooit in competitieverband tegen gekomen en kijkend naar de stand zou een overwinning zeer welkom zijn. Helaas werd die hoop in de 97e minuut de grond in geboord.

Benschop begon scherp en binnen de 4minuten waren er al drie corners richting het doel van CDW gegaan echter zonder succes. Het eerste grote gevaar voor Benschop kwam van het hoofd van Ingmar de Wit, maar Mitchell van Oort redde fraai. Benschop was de wat beter ploeg en kreeg ook de kansen. Mike Vergouw en David Verweij kwamen gevaarlijk door maar vonden doelman John Verweij op hun weg. In de 31e minuut kwam Benschop toch op voorsprong. Olaf de Koning draaide een corner fraai voor het doel en Jeroen Lamboo schoot de bal in de touwen. 1-0. Daarna gebeurde er niet veel meer en de stand stond met de rust ook op het bord.

Na de rust een zelfde spelbeeld. CDW kwam aanvallend nauwelijks in het stuk voor door het keihard werkende Benschop. Mike Vergouw was dicht bij de 2-0, maar ook invaller Eren Kurt had de gelijkmaker op zijn schoen na een voorzet van Lars Mulder, maar gelukkig schoot hij geheel vrijstaand over. In de 70e minuut leek het over voor CDW. David Verweij kwam op links door en zijn voorzet werd via de kluts in eigendoel gewerkt.2-0. Kwame Ballo kwam in het veld voor Bryan de Boer en hij was het die Benschop in veilige haven had kunnen schieten. Twee keer kwam hij helemaal vrij voor John Verweij, maar beide keren wist hij de keeper niet te passeren. Benschop probeerde de wedstrijd uit te spelen en deden wat overdreven aan tijdrekken wat scheidsrechter Barrales deed besluiten er 7 minuten bij te trekken en die werden Benschop fataal. In de 92e minuut verdween een half geblokt schot van Tim van Ravenhorst met een grote boog via de onderkant van de lat over Mitchell van Oort in het doel en de 2-1 stond op het bord. In de 97e minuut kreeg Benschop de genadeslag. Ingmar de Wit werd op rechts weggestuurd ( in buitenspel positie ??) en passeerde de uitgekomen Mitchell van Oort met een slimme schuiver tot grote ontsteltenis van iedereen, die Benschop een warm hart toedraagt. 2-2. De druiven waren zuur voor Benschop. Ondanks het feit, dat iedereen alles heeft gegeven om de wedstrijd over de streep te trekken hadden we met z’n allen wat slimmer moeten zijn.

Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Waterwijk op het programma. De wedstrijd in Almere begint om 15.00 uur en spelers en supporters bus vertrekt om 13.00 uur vanaf het sportpark.

Opstelling: Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Jeroen Lieverse, Bryan de Boer (71e min Kwame Ballo), Martijn de With, Jeroen Lamboo, Stef Elings, Mike Vergouw (82e min Harm van de Water),, Jimmy Vendrig ,Olaf de Koning en David Verweij.

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 16 uur geleden
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10