VVIJ MO 17 behaalt welkom punt

Algemeen 79 keer gelezen

IJsselstein - Na de teleurstelling in de thuiswedstrijd tegen Hapert/EHC (0-1) moest VVIJ uitkomen in de Meern tegen vv De Meern. De thuisclub was de nr 2 dus beslist geen makkelijke opdracht voor de “meiden”.

De Meern was een team met fysiek sterke speelsters. VVIJ werd teruggedrongen. De rganisatie op het veld stond echter goed, en de VVIJ defensie gaf geen krimp, Toch was De Meern dat na een messcherpe counter de score opende: 1-0. De snelle linksbuiten van de thuisclub
verraste VVIJ goalie Angela met een knap schot in de korte hoek, VVIJ herstelde en de gelijkmaker bleek een kwestie van tijd op basis van het vertoonde spel aan VVIJ zijde.

Een vrije trap van Chayenne (lat) kopbal van Bente brachten echter niet de verdiende gelijkmaker. VVIJ mocht van enig geluk spreken toen de Meern voor een open doel miste. Rust: 1-0.

Een vastberaden VVIJ begon aan de 2e helft, maar de gelijkmaker bleef uit. VVIJ bleef echter knokken, de druk werd groter op het doel van de nerveus ogende de Meern goalie. De Meern slaagde er niet in om VVIJ op een 2-0 achterstand te zetten. De gelijkmaker kon echter niet uitblijven en eindelijk was het Chayenne, in de 1ste helft raakte zij de lat met een vrije trap. Wederom een vrije trap en nu stuurde zij deze perfect in de verre hoek; 1-1.

De thuisclub voelde wel dat zij zich bij deze uitslag moesten neerleggen. De VVIJ meiden waren dolgelukkig, dit gold ook voor de begeleiding en de fanatieke fans. die op deze kletsnatte dag altijd als een man/vrouw achter de ploeg blijven staan.

De volgende wedstrijd voor VVIJ is 2 november, wederom een uitwedstrijd tegen Woezik, deze tegenstander heeft na vier wedstrijden vijf punten, een punt meer dan VVIJ (4). Hapert/EHC is de nieuwe koploper met negen uit vier wedstrijden.

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 17 uur geleden
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10