Benschop en Nieuwland delen de punten

Algemeen 133 keer gelezen

Benschop - Na de mooie overwinning in IJsselstein was het Nieuwland, dat bestreden moest worden. De oude bekende was afgelopen seizoen gepromoveerd naar de 2e klas en bleek een sterke tegenstander. Het werd een wedstrijd, waar veel energie in werd gestoken door beide partijen wat uiteindelijk geen winnaar opleverde.

Benschop begon scherp aan de wedstrijd en al in de 2e minuut leek Benschop op voorsprong te komen, maar de doorkomende Parick Maton kogelde net naast. Benschop was in de eerste helft de wat betere ploeg en verzuimde een voorsprong te nemen. Nadat in de 11e minuut de vrij gekomen Kevin vd Hooff vakkundig door Mitchel van Oort van een doelpunt werd afgehouden was het Benschop dat de kansen kreeg op een voorsprong. Martijn de With schoot een vrije kans over het doel en David Verweij schoot hard op de paal. In de 27e minuut werd Jeroen Lamboo vrij voor keeper Gianni Gros afgefloten voor buitenspel hetgeen enkele minuten later Takan Gokalp ook overkwam. In de laatste minuut van de eerste helft werd het tegen de verhouding in toch 0-1 voor Nieuwland. Achterin werd een voorzet vanaf links helemaal verkeerd ingeschat, met name door Bryan de Boer en Kevin vd Hooff had geen moeite de verbouwereerde Mitchel van Oort te verschalken.

Na de rust een heel ander beeld. Nu was het Nieuwland dat het gevaarlijkst was. Benschop moest terug, maar achterin stond het goed. Lars Timmer kwam op links goed door, maar Mitchell was op zijn post. Even daarna leek Max van Bakergem de 0-2 op het bord te zetten, maar Niels Beeres haalde de kopbal van de lijn. Daarna belandde nog een bal op de lat, maar de bal wilde er niet in. Benschop probeerde met veel inzet wat onder de druk uit te voetballen, hetgeen inde 74e minuut de gelijkmaker opleverde. Een mooie indraaiende corner van Mike Vergouw werd snoeihard door Martijn de With in het doel gekopt. 1-1. Beide ploegen gingen voor de drie punten en invaller Stef Elings knalde vlak voor tijd op de vuisten van keeper Gros. De terug kaatsende bal kon net niet beroerd worden door Patrick Maton en zodoende bleef de 1-1 als eindstand op het bord staan.

Beide ploegen konden leven met het gelijke spel onder goede leiding van de uit Amsterdam komende Kamal el Hajjaji.

Zaterdag aanstaande is er een vrij weekend en op 23 november speelt Benschop om 14.30 uur thuis tegen Almere.

Opstelling: Mitchell van Oort, Remco van Wijngaarden, Jeroen Lieverse, Niels Beeres, Bryan de Boer,(80e min Kwame Ballo), Martijn de With, Jeroen Lamboo, Mike Vergouw, (78e min Stef Elings),Olaf de Koning (37e min Jimmy Vendrig) , Patrick Maton en David Verweij.

2019.

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 5 uur geleden
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 18 uur geleden
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10