Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Algemeen 108 keer gelezen

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 18-12-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Duurzaam Lopikerwaard zoekt:

Zwerfvuilambassadeur: Dit is een initiatief van deelnemers aan de stichting Duurzaam Lopikerwaard uit de gemeente Lopik. Zij ergeren zich aan het vele zwerfvuil op straat en willen daar iets aan doen. Zwerfvuilambassadeurs gaan geregeld met prikstok en vuilniszak op pad om zwerfvuil te rapen. Een keer per maand op een vaste dag aan de slag.

Energieambassadeur: Energieambassadeurs zijn bewoners/vrijwilligers die interesse hebben in energie besparen en duurzame energieopwekking en samen met hun buren duurzaam aan de slag willen. Zij geven gratis en onafhankelijk advies.

Duizendpoten: Mensen die mee willen helpen met het organiseren van activiteiten zoals bewonersavonden en de braderie. Mensen die kennis hebben van marketing en communicatie om input te geven voor de website/publiciteit kunnen verzorgen rondom de activiteiten die we organiseren etc. Mensen die specifieke kennis hebben op het terrein van duurzaamheid en die kennis in willen brengen en iemand die goed is met planningen om de diverse projecten te bewaken.

Zonnebloem Lopik/Cabauw zoekt:

Gastvrouw: U krijgt een of meerdere gasten toegewezen, waarmee u eerst met ons bestuurslid kennismaakt. Als het klikt kunt u afspreken wanneer u de “gast” bezoekt. Er wordt regelmatig een activiteit georganiseerd waarbij u een gast kunt uitnodigen en ook zelf meehelpt of meegaat. Een keer per 2 maanden is er een vergadering.

Handjehelpen zoekt:

Begeleider van een vriendenteam Iedereen wil graag een sociaal netwerk, maar dat is voor lang niet al de hulpvragers weggelegd. Met een georganiseerde vriendenkring lukt het vaak wel. Een Vriendenkring bestaat uit twee of meer hulpvragers die bij elkaar in de buurt wonen en van soortgelijke activiteiten houden zoals wandelen, film kijken, koken, enz…
Als vrijwilliger brengt u deze gelijkgestemden bij elkaar. U stimuleert het maken en nakomen van afspraken.

Speelhulp/oppas voor een meisje van 14 Komt u op donderdagavond bij haar, zodat haar ouders weer eens een avond samen op stap kunnen? Zij is 14 jaar en heeft een verstandelijke beperking. Daardoor kan zij niet zoals andere 14 jarigen alleen thuis blijven. Komt u een spelletje met haar doen of een leuke serie kijken? U krijgt er een kleine oppasvergoeding voor.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

www.facebook.com/VWIJL

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 18 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10