Ongeregeldheden tijdens carnaval reden voor evaluatie

  •   keer gelezen

De ongeregeldheden tijdens het afgelopen carnaval zijn voor de gemeente Oudewater reden om het feest goed te evalueren. De terugblik is bedoeld om te zien of er verbeteringen nodig zijn om van het volgende carnaval weer een mooi feest te kunnen maken. Ervaringen van inwoners zijn welkom.


Oudewater - De gemeente wil meer informatie vergaren over de gebeurtenissen in februari dit jaar en nodigt inwoners, ondernemers en deelnemers aan het carnaval uit om hun verhaal te vertellen over de gebeurtenissen, waarbij relschoppers vernielingen aanrichtten en met elkaar op de vuist gingen. De politie moest ingrijpen met wapenstok en honden.
In eerste instantie vinden donderdag 30 jullie zogeheten hoorgesprekken plaats, waarvoor belangstellenden zich tot en met afgelopen zondag hadden kunnen opgeven. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om een plenaire bijeenkomst te organiseren. Bevindingen kunnen echter ook via email worden doorgegeven. ‘’Wat ging goed en wat kan beter? Of vertel ons hoe het volgens u anders kan.’’ De inbreng wordt vervolgens meegenomen in de evaluatie.
Mocht u uw inbreng via email willen doorgeven, dan is dit mogelijk via een mail naar horeca.evenement@woerden.nl. De gemeente verzoekt om daarin ook naam en telefoonnummer te vermelden.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten