<p>In aanwezigheid van een klein gezelschap kreeg Tiny Vronik-Van Zuilen als dank voor haar tomeloze inzet de bijzondere onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. (Foto: gemeente Oudewater)&nbsp;</p>

In aanwezigheid van een klein gezelschap kreeg Tiny Vronik-Van Zuilen als dank voor haar tomeloze inzet de bijzondere onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. (Foto: gemeente Oudewater) 

(Foto: )

Oudewaterse geridderd voor verdiensten in de autosport

  •   keer gelezen

Oudewater - Tiny Vronik-Van Zuilen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor haar vele verdiensten voor de autocross-sport. Burgemeester Wim Groeneweg mocht het haar vertellen en reikte de versierselen uit.


Na bijna 50 jaar actief te zijn geweest als vrijwilligster binnen de Nederlandse Autosport, droeg mevrouw Vronik-Van Zuilen op 19 september haar werkzaamheden over. Zij heeft lange tijd haar sporen verdiend als vrijwilligster, bestuurslid/secretaris en voorzitter binnen Auto Cross Vereniging Rang Pang en was sinds 2004 actief binnen het wedstrijdsecretariaat. Van 2001 tot 2016 was zij voorzitter van het Bestuur Sectie Autocross en nam onder meer deel aan vergaderingen met het KNAF-bestuur. Daarnaast was zij instructeur bij reglemententrainingen aan officials en verzorgde ze rijderstrainingen. Daar was zij verantwoordelijk voor het gehele lesprogramma voor de junioren vanaf 6 jaar. Ook heeft mevrouw Vronik-Van Zuilen zich ingezet voor de Stichting Organisatie Nederlands Autocross Kampioenschap. In het team dat ieder jaar zes NK-wedstijden organiseert, ondersteunde zij onder meer de technische commissie, die verantwoordelijk is voor het keuren van de voertuigen van de deelnemers.
Begin 2020 is de decoranda gestart als vrijwilligster bij het Hospice Oudewater.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten