<p>De bekers warme chocolademelk met slagroom werden in het Antoniushof en De Bongerd netjes op 1,5 meter afstand aangeboden.</p>

De bekers warme chocolademelk met slagroom werden in het Antoniushof en De Bongerd netjes op 1,5 meter afstand aangeboden.

(Foto: )

Warme chocolademelk met slagroom als verrassing

  •   keer gelezen

De bewoners van het woonzorgcomplex Antoniushof en de seniorenwoningen in de Bongerd in Montfoort zijn afgelopen vrijdag 18 december verrast en verwend met een beker warme chocolademelk met slagroom.


Montfoort - De actie was opgezet door Zuivelcoöperatie Friesland Campina speciaal voor ouderen om hen in deze dagen wat extra te verwennen. De bekers warme chocolademelk met slagroom werden netjes op 1,5 meter afstand aangeboden door Jacqueline Vendrig en Petra Vlooswijk- van den Brink. Zij wonen allebei op een boerderij waar twee keer per dag koeien gemolken worden, waarvan de melk geleverd wordt aan Friesland Campina. Zij hebben van de bewoners en de zorgmedewerkers leuke, enthousiaste en dankbare reacties mogen ontvangen.
Zij vonden het ook mooi en leuk om ook even een kort gesprekje - op gepaste afstand - met de bewoners te hebben. ‘’Het was mooi en dankbaar om deze korte momentjes met deze ouderen te mogen beleven.’’

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten