<p>Het huistrio Change of Key van Theater Concordia krijgt deze keer versterking van Tom Ensink op pedal-steel guitar.<span class="Fotocredit" cstyle="Fotocredit" style="color: rgb(0, 0, 0);"> Ingezonden foto</span></p>

Het huistrio Change of Key van Theater Concordia krijgt deze keer versterking van Tom Ensink op pedal-steel guitar. Ingezonden foto

(Foto: )

Livestream Change of Key vanuit Concordia

  •   keer gelezen

Haastrecht / regio - Het huistrio Change of Key van Theater Concordia verzorgt zondagmiddag 28 februari vanaf 15.30 uur een livestream optreden vanuit het Haastrechtse theater Concordia. Deze livestream is gratis te volgen. Met de livestream wil Change of Key iedereen laten weten dat ze, net als Theater & Grand Café Concordia, uitkijken naar het moment elkaar weer in levende lijve te kunnen ontmoeten.


Na een eerste try-out, afgelopen november in Theater Concordia met een extern bedrijf, heeft Concordia-technicus Ron Willems, samen met de drie leden van Change of Key, de stoute schoenen aangetrokken om de regie in eigen hand te nemen, mede om de kosten te drukken. De technische kinderziektes zijn inmiddels voorbij. Op zondag 28 februari zal Change of Key vanaf de plaats, waar ze bijna negen jaar geleden zijn begonnen met Country Café Concordia, een livestream organiseren. Ze hebben speciaal voor deze dag een gast uitgenodigd. Tom Ensink zal het trio komen versterken op pedal-steel guitar.
Heeft u zin om virtueel langs te komen in het Grand Café van Concordia? Stuur even een mailtje naar info@marykee.com voor meer info. De toegang is gratis en de aanvang van de livestream is om 15.30 uur.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten