Afbeelding
Aangeboden door bambulah en de lampjesfabriek

Je slaapkamer opleuken doe je zo

Algemeen 117 keer gelezen

Ben je de huidige inrichting van je slaapkamer zat? Of wil je gewoon eens iets anders? Dan is het natuurlijk een goed idee om hier gewoon werk van te maken en je slaapkamer een beetje op te gaan leuken. Je kunt dit op een heleboel verschillende manieren doen, je hoeft er alleen maar eentje uit te kiezen. Om je hier een handje bij te helpen hebben we verschillende tips en opties voor je opgeschreven. Zo kun je eerst op je gemak nadenken over wat je nu eigenlijk wilt, voordat je verder gaat met de aanpassingen aan je slaapkamer! Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw door!

Nieuwe lampen ophangen

Wanneer je nieuwe lampen ophangt gaat je slaapkamer er heel anders uitzien. In eerste instantie natuurlijk omdat je lamp zelf een nieuwe is, maar ook omdat het licht waarschijnlijk is veranderd. Overdag zie je dat natuurlijk niet, maar wanneer het donker is en je je nieuwe xxl hanglampen inschakelt zie je waarschijnlijk meteen verschil. De manier waarop het licht uit de lampen komt en op de verschillende plekken van de kamer valt maakt namelijk echt veel uit! We hopen dat de sfeer en uitstraling van je slaapkamer op die manier een stuk beter bij je gaat passen. 

Een klamboe installeren

Heb je in de zomer vaak last van muggen en andere insecten die om je hoofd zoemen wanneer je probeert te slapen? Of wil je gewoon een extra knusse situatie creëren rondom je bed? Dan is een klamboe van bambulah.com/nl/ een fantastische toevoeging voor je slaapkamer! Hiermee komen de insecten niet meer bij je in de buurt wanneer je op bed ligt en heb je ook meteen dat heerlijke, knusse kampeergevoel zodra je ’s avonds onder de wol kruipt. Wie wil dat nou niet?

Een muur verven

Veruit de makkelijkste manier om je slaapkamer een andere uitstraling te geven is door een muur te verven. Dit heb je in principe in een uurtje of twee gepiept, maar het maakt een ontzettend groot verschil voor de uitstraling en sfeer in je slaapkamer. Zorg wel dat je een kleur kiest die geschikt is voor slaapkamers. Van geel worden we bijvoorbeeld juist wakker, terwijl we van rode en andere donkere tinten juist eerder extra slaperig worden. Op die manier kun je er dus ook voor zorgen dat je, met de kleur van je nieuw geverfde muur, sneller en prettiger in slaap valt!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 7 uur geleden
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 20 uur geleden
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50
• Thijme ontvangt de award van burgemeester De Graaf in bijzijn van kinderburgemeester Jessie Broekhuizen en jongerenwerker Yoeri Dudka
Enthousiaste Thijmen uit Benschop ontvangt Jongerenaward Nieuws 25 apr, 08:46
Afbeelding
Auto in brand op De Clinckhoeff in IJsselstein 112 24 apr, 14:21
Afbeelding
Trainer Mo Touh maakt overstap naar nieuwe club Sport 24 apr, 09:17
• Marian, Henk en David nemen alvast een kijkje waar het spektakel plaats zal gaan vinden.
Rotary Lopikerwaard organiseert eerste drakenbootrace in IJsselstein Nieuws 24 apr, 03:10