Foto:

De laatste column…

  •   keer gelezen

‘Ruim 190 duurzame columns in deze krant. Een geweldige prestatie. Leuk, leerzaam en informatief voor iedereen’, schreef ZSN-journaliste Lysette me. Vanaf volgende week is voor onze columns in door de nieuwe uitgever Kontakt Mediapartners samengevoegde Zenderstreeknieuws IJsselstein, Lopik, Montfoort helaas geen plaats meer. In 2017 opperde KNIJ-lid Henk het idee voor de column. Onze intentie was altijd om te inspireren, en gezien de vele positieve reacties bleek dat te lukken.


Heel veel dank aan lezers en columnisten van KNIJ!

Onze columnisten zijn onbedoeld publieke figuren geworden. De sportieve column van Shannon kreeg leuke respons van de voetbalclub, de maaicolumn van Gerrie leidde tot een waterval van reacties en de ‘52 duurzame weken’-column van Marie José bracht veel beweging. En dan dappere Harm; hij schreef als studerende tiener zijn eerste column over watermanagement en kreeg er veel inhoudelijke reacties op. Ikzelf had totaal geen ambities om columns te schrijven. Maar Lysette stimuleerde ons, en al doende hebben we veel geleerd. Ik dank haar en de redactie voor hun vertrouwen in ons.
Carola, onze stille kracht achter de schermen, heeft beginnende columnisten op weg geholpen en heeft alle columns op www.knij.nl geplaatst. Voor de liefhebber zijn de inspirerende anekdotes en tips daar nog steeds te lezen. En iedereen kan daar inschrijven om via een digitale inspiratiemail op de hoogte blijven.
Dus lezers: enorm bedankt voor al jullie positieve feedback en inspirerende reacties, op straat of via de mail. We gaan het missen, maar we blijven actief met leuke projecten. Volg ons op onze website en in ZSN-artikelen. Ga net als wij vooral door, kijk naar wat wél kan en maak er wat moois van met elkaar.
Ivon Vrolijk
KlimaatneutraalIJsselstein.nl

DE DUURZAAMSTE COLUMN

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten