Afbeelding

Shoppen een beleving?

Algemeen 311 keer gelezen

Boodschappen doen is allang niet meer hetzelfde als jaren geleden. Neem nu de schappen in de supermarkt. Van elk artikel zijn minstens tien varianten en van veel producten zelfs vele malen meer. Een gewone tandpasta uitzoeken is elke keer een gewichtige keuze, want elke keer is er weer wat nieuws te kiezen. Met nóg meer witmaker, nóg meer werkzame stofjes waarvan je nooit eerder hoorde en steeds maar weer Vernieuwd! Wist je eindelijk wat je de beste vond en wil je liever geen ander, kan je gewoon opnieuw beginnen met een keuze. Gek word ik er van! Eindeloos kan ik een schap afspeuren op zoek naar die vertrouwde verpakking. Maar natuurlijk is die weer eens veranderd en in een nog aantrekkelijker jasje gestoken.

En dan nog niet te spreken van de warenhuizen en supermarkten die eenmaal in het jaar het hele assortiment verhuizen naar een andere plek, de hele winkel op z’n kop. En ik erbij! Wist je net alles aardig goed te vinden, is ineens het zuivel vak verplaatst naar het pad waar ik bijna nooit kwam omdat er voornamelijk luiers te vinden waren. Een hele beleving dat boodschappen doen! Vind u ook niet? Het schijnt een trend te worden dat shoppen weer een leuke beleving wordt. Natuurlijk worden de klanten meer dan ooit naar de winkels gelokt in dit digitale tijdperk waarin zelfs de wekelijkse boodschappenlijst alleen maar even geappt of gemaild dient te worden om een paar uur later aan huis te worden bezorgd. De beleving van gemak, het winkelen via internet, moet het gaan afleggen tegen het heerlijke gevoel dat shoppen leuk en gezellig is en dat ik als klant zo waardevol vind. Het kopje koffie staat heerlijk te geuren in de corner van de kledingzaak. Veel winkels zijn al gestart met speciale klantenavonden die extra korting opleveren, ze zijn een trend. En onlangs werden er tijdens de koopavond voor de klanten rode lopers uitgelegd. Kijk, dat geeft je in ieder geval wel het gevoel dat je welkom bent. En wat mij betreft winnen de winkels het dan met gemak van het kopen via internet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik Nieuws 27 apr, 08:00
Afbeelding
BMX-kampioen opent eerste deel doorfietsroute IJsselstein Nieuws 26 apr, 17:11
• Mevrouw Hage en de heer Kromwijk met burgemeester Van Domburg op het bordes van het Historisch Stadhuis.
Twee lintjes in IJsselstein Nieuws 26 apr, 13:01
• Mevrouw Kok-van Zuijlen, de heer Kok, mevrouw Langenberg, burgemeester Laurens de Graaf, Thijmen Schimmel (winnaar Jongerenaward) en de heer Van den Berg
Vier inwoners gemeente Lopik koninklijk onderscheiden Nieuws 26 apr, 13:00
• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 26 apr, 12:00
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50