Met gebruik van beeldmateriaal bestaat de quiz uit zowel multiple choice- als open vragen. Misschien ook wel ovder de Dorpstraat. (Foto: Vereniging Oud-Linschoten)
Met gebruik van beeldmateriaal bestaat de quiz uit zowel multiple choice- als open vragen. Misschien ook wel ovder de Dorpstraat. (Foto: Vereniging Oud-Linschoten) Foto: Oud Linschoten

Wie wint de Linschoterquiz?

Algemeen 107 keer gelezen

LINSCHOTEN - Wie wordt ‘Linschoter van 2018’. Vereniging Oud-Linschoten (VOL) organiseert elke tweede zaterdag van de maand een Thema Inloopochtend. Deze keer is er anders dan gebruikelijk geen presentatie of lezing, maar tijdens de tweede Linschotenquiz zal naar opgedane kennis worden gevraagd.

Hoewel al 40 jaar niet meer in Linschoten woonachtig, viel de in Linschoten geboren Hanny Kruithof de Wit deze titel in februari 2017 ten deel. Om te kunnen winnen hoef je niet in Linschoten opgegroeid te zijn en ook niet - meer - te wonen. Met een gezonde belangstelling over Linschoten en haar inwoners behoort winst zeker tot de mogelijkheden. Zelfs als de aandacht naar historie van Linschoten pas later werd aangewakkerd is deze quiz aan te bevelen. Met gebruik van beeldmateriaal, multiple choice- en open vragen over het oude Linschoten is deelname tevens een kans om spelenderwijs kennis te maken met het dorp en haar cultuur.
De Linschoterquiz wordt, ook voor niet-leden, gehouden op zaterdag 10 november in het verenigingslokaal aan de Laan van Rapijnen 40. Om 10.00 uur staat de koffie klaar in het lokaal op de eerste etage van scholencomplex De Brede Vaart. De quiz begint om 10.30 uur. In het gebouw is een lift aanwezig. Verzoek is wel om zelf om schrijfgerei mee te nemen.

www.oudlinschoten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Beide teams waren volstrekt gelijkwaardig.
Heren IJsseloever winnen dankzij strafbal; dames dieper in problemen Sport gisteren
Afbeelding
Na regen komt zonneschijn: Koningsdag 2024 in IJsselstein MET FOTO'S (UPDATE) EN VIDEO'S 28 apr, 22:18
Afbeelding
Regen kan sfeer niet drukken tijdens Koningsdag in Montfoort en Linschoten MET FOTO'S EN VIDEO'S 27 apr, 20:46
• Wethouder Rob Jonkers, wethouder Ruimtelijke Ordening, en Esther Agricola, regiodirecteur Noord-West bij projectontwikkelaar BPD, ondertekenden de samenwerkingsovereenkomst voor De Bleek fase 1.
Start bouw 210 woningen De Bleek fase 1 voorzichtig in zicht Nieuws 27 apr, 08:30
Afbeelding
Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik Nieuws 27 apr, 08:00
Afbeelding
BMX-kampioen opent eerste deel doorfietsroute IJsselstein Nieuws 26 apr, 17:11
• Mevrouw Hage en de heer Kromwijk met burgemeester Van Domburg op het bordes van het Historisch Stadhuis.
Twee lintjes in IJsselstein Nieuws 26 apr, 13:01
• Mevrouw Kok-van Zuijlen, de heer Kok, mevrouw Langenberg, burgemeester Laurens de Graaf, Thijmen Schimmel (winnaar Jongerenaward) en de heer Van den Berg
Vier inwoners gemeente Lopik koninklijk onderscheiden met sfeerverslag 26 apr, 13:00