Burgemeester Petra van Hartskamp - de Jong kwam vrijdagmiddag in Linschoten het gouden bruidspaar Kamerling-Kreeft feliciteren en ging samen met hen op de foto. (Foto: Paul van den Dungen)
Burgemeester Petra van Hartskamp - de Jong kwam vrijdagmiddag in Linschoten het gouden bruidspaar Kamerling-Kreeft feliciteren en ging samen met hen op de foto. (Foto: Paul van den Dungen) Foto: Paul van den Dungen

Gouden huwelijk voor Hans en Truus Kamerling

Algemeen 219 keer gelezen

Het echtpaar Hans en Truus Kamerling - Kreeft kregen vorige week vrijdag bezoek van burgemeester Petra van Hartskamp, ter gelegenheid van hun gouden huwelijk.

Linschoten - Het was op 11 april 1969 precies 50 jaar geleden dat in Middelharnis het burgerlijk- en kerkelijk huwelijk tussen Hans Kamerling (74) en Truus Kreeft (72) werd gesloten. Hans is geboren op het Zuid-Hollandse Goeree Overflakkee en Truus in Groningen. Op een feestje bij haar tante Lenie ontmoette zij Hans en de rest is inmiddels geschiedenis. Hans studeerde chemie en werd uiteindelijk hoogleraar aan de Universiteit van Utrecht. Truus verrichtte bijna 25 jaar medisch administratief werk in het toenmalige Hofpoort Ziekenhuis. Het echtpaar kreeg 2 dochters en heeft 3 kleinkinderen. Op zoek naar een woning brachten zij vanuit Utrecht een bezoek aan Montfoort. Hans wilde niet dezelfde weg terugrijden en zo kwamen zij in Linschoten terecht, waar zij nog steeds wonen. Hans is met emeritaat, maar nog steeds een boeiend verteller die in zijn betoog zowel burgemeester als pers een heel ander inzicht wist te geven over koolhydraten. Afgelopen zaterdag hebben zij met hun gezin, familie en vrienden op Kasteel Montfoort hun gouden huwelijk feestelijk gevierd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik Nieuws 27 apr, 08:00
Afbeelding
BMX-kampioen opent eerste deel doorfietsroute IJsselstein Nieuws 26 apr, 17:11
• Mevrouw Hage en de heer Kromwijk met burgemeester Van Domburg op het bordes van het Historisch Stadhuis.
Twee lintjes in IJsselstein Nieuws 26 apr, 13:01
• Mevrouw Kok-van Zuijlen, de heer Kok, mevrouw Langenberg, burgemeester Laurens de Graaf, Thijmen Schimmel (winnaar Jongerenaward) en de heer Van den Berg
Vier inwoners gemeente Lopik koninklijk onderscheiden Nieuws 26 apr, 13:00
• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 26 apr, 12:00
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50