Rondje Regio 2019

Algemeen 107 keer gelezen

Fiets je een Rondje Regio mee op 28 september? Voor de derde keer op rij organiseert Den Hartog Verzekeringen/RegioBank het Rondje Regio voor fietsliefhebbers uit de buurt!

Zaterdag 28 september bent u met uw fiets van harte welkom om deel te nemen aan een route van maximaal 40 kilometer door de prachtige omgeving van de Lopikerwaard! Deze fietstocht is inmiddels een traditie geworden van ons kantoor en is voor iedereen gratis toegankelijk. Neem dus gerust je partner, (klein)kinderen, vrienden en familie mee! Doe mee en steun een goed doel! Wij dragen graag ons steentje bij aan de leefbaarheid in onze regio met het organiseren van Rondje Regio.

Dit jaar vragen we daarbij extra aandacht voor het Hospice IJsselstein, waar medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar staan voor mensen, die in hun laatste levensfase zijn U kunt vrijwillig een bijdrage doen aan het hospice bij de startlocatie.

Naast deze opbrengst heeft Den Hartog Verzekeringen samen met Nh1816 Verzekeringen, onze partner in particuliere schadeverzekeringen, een extra donatie voor dit goede doel in petto. Dit bedrag wordt op 28 september bekendgemaakt. Beleef onze regio op de fiets Stap 28 september op bij Podiumweg 1 te IJsselstein. U kunt starten tussen 10 en 12 uur. De route vindt u via de Fietsknoop App, u kunt de route vinden door te zoeken op Rondje Regio 2019. Daarnaast zullen wij ook fietskaarten voor u klaar hebben liggen. Tijdens de rit bieden wij een hapje en een drankje aan. Heeft u vragen over onze fietstocht, neem dan contact op via janet@denhartogverzekeringen.nl of bel met 030-3039733. Voor meer informatie: https://www.denhartogverzekeringen.nl/actueel/rondje-regio

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik Nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
BMX-kampioen opent eerste deel doorfietsroute IJsselstein Nieuws 26 apr, 17:11
• Mevrouw Hage en de heer Kromwijk met burgemeester Van Domburg op het bordes van het Historisch Stadhuis.
Twee lintjes in IJsselstein Nieuws 26 apr, 13:01
• Mevrouw Kok-van Zuijlen, de heer Kok, mevrouw Langenberg, burgemeester Laurens de Graaf, Thijmen Schimmel (winnaar Jongerenaward) en de heer Van den Berg
Vier inwoners gemeente Lopik koninklijk onderscheiden Nieuws 26 apr, 13:00
• De gedecoreerden met hun partners en burgemeester Van Hartskamp.
Koninklijke onderscheidingen voor zes inwoners gemeente Montfoort Nieuws 26 apr, 12:00
Afbeelding
Provincie Utrecht als eerste aan de slag met concrete maatregelen tegen te vol stroomnet Nieuws 25 apr, 23:29
Afbeelding
Montfoort zet met beleidsplan integrale schuldhulpverlening in op 'grip op geld' houden Nieuws 25 apr, 14:56
Afbeelding
Vacatures Dumaco Montfoort: kom jij bij ons werken? advertorial 25 apr, 08:50