Online advertorial

Heeft u meer te vertellen dan u kwijt kunt in een advertentie? Deel uw hele verhaal met een (online) advertorial. Dit is een combinatie van een gewone advertentie en een redactioneel stuk. Het verhaal nodigt uit om te lezen omdat het lijkt op een ‘gewoon’ artikel. Lever zelf een tekst en foto aan of laat de hele advertorial maken door onze professionals.

De twee grote voordelen van advertorials
Een online advertorial biedt twee extra voordelen vergeleken met een advertorial in de krant. Kies een belangrijk sleutelwoord in de tekst en maak van dit woord een link naar een specifieke pagina op uw website.

Het eerste voordeel ligt voor de hand; met een link kunnen mensen gelijk doorklikken naar uw site. Ten tweede helpt die link om de vindbaarheid en de autoriteit van uw website te vergoten. Zoekmachines zien dit als een online aanbeveling voor uw site.

Plaatsing van de advertorial
Een online advertorial staat tussen het nieuws op de door u gekozen website(s) van Het Kontakt. Daardoor zien de lezers uw advertorial als een nieuwsartikel. U kunt de advertorial breed inzetten. Plaats het artikel bijvoorbeeld in de papieren krant, online én op de social mediakanalen.

Meer weten over online adverteren? Ik help u hier graag bij! Stuur mij een e-mail: j.vlietstra@kmp.nl, bel mij op 06 - 51 72 80 34 of vul onderstaand formulier in.

Voor- en achternaam *:

E-mailadres *:

Telefoonnummer:

Uw branche:

Vraag/verzoek: