<p>De leerlingen hebben er zelf alles aan gedaan om een onvergetelijk entree te maken, onder meer met een oude schoolbus.</p>

De leerlingen hebben er zelf alles aan gedaan om een onvergetelijk entree te maken, onder meer met een oude schoolbus.

(Foto: Aangeleverd)

Spectaculaire entrees gala bij Yuverta

  •   keer gelezen

MONTFOORT  • Alles is woensdag uit de kast getrokken voor een spectaculaire entree op het gala bij Yuverta vmbo Montfoort. Als afsluiting van een spannende examenperiode en bijzonder examenjaar kon er dit jaar gelukkig weer eens een feestelijke afsluiting worden georganiseerd. 


Honderden familieleden, vrienden en kennissen van de examenleerlingen hadden zich verzameld rond het plein van de school, voorheen Wellant geheten.  Ze werden niet teleurgesteld. De leerlingen hebben er zelf alles aan gedaan om een onvergetelijk entree te maken op het gala.

Van dure sportauto’s tot tractoren met aanhanger en van limousine tot militaire voertuigen, brandweerwagen en oude schoolbus. Onder luid gejuich van het publiek werden de leerlingen één voor één binnengehaald via de rode loper, inclusief fotografen en veel gejuich.

Schoolleidster Wilma van Roomen: “Fantastisch dat dit nu weer kan. Deze leerlingen hebben alleen in leerjaar 1 een schoolfeest gehad en zijn nooit samen op kamp geweest. We gunnen het ze om op deze mooie manier met een mooi feest hun schooltijd bij ons af te sluiten.”

Het werd nog even spannend toen één van de voertuigen met aanhanger het plein niet af kwam, maar met het nodige geduld en goede stuurmanskunsten kon de stoet met voortuigen gelukkig toch allemaal het plein op- en afkomen. Na de entree was het tijd voor een mooi feest in de ‘feesttent’ zoals op het bord te lezen was. En dus de voorbode voor een heel mooi examenfeestje.

Ad Velders
Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten