Foto:

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

  •   keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 100 verschillende organisaties. Deze keer schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.


Stichting Pulse zoekt:

Gastvrouw/heer voor de aanschuiftafel.

Pulse heeft in locatie Zenderstein een Aanschuiftafel die druk bezocht wordt. De taken bestaan uit tafels dekken, eten bereiden (warm maken), afwassen en opruimen. Uiteraard eet u ook mee! Het gaat om iedere tweede maandagavond van de maand van 16.00u – 20.00u

Barmedewerker.

Bent je zorgzaam, gastvrij en sociaal? Voor Wijkcentrum de Oase zoeken zij een gezellige en gastvrije barmedewerker voor maandagmiddag. Flexibiliteit wordt op prijs gesteld voor eventueel  invallen op een andere dag. 

Fulcomuziekonderwijs  zoekt:

Bestuursleden

Spreekt het je aan om in teamverband samen te werken aan het realiseren van hun doel dat kwalitatief goed muziekonderwijs voor iedereen in IJsselstein mogelijk is? Ze zijn op zoek naar twee nieuwe bestuursleden met expertise, daadkracht, affiniteit met muziekonderwijs en ondernemerschap. Misschien iets voor jou?

Axioncontinu De Schutse zoekt:

Bijrijder axioncontinubus

Het gaat om het begeleiden van de bezoekers naar de dagbesteding/dagbehandeling in Lopik en IJsselstein , ondersteunen van de chauffeur. Het gaat om dinsdag 1 keer per twee weken.

Vecht en IJssel Ewoud zoekt:

Vrijwilliger voor het winkeltje.

In de winkel verkopen ze een assortiment in een gemoedelijke sfeer.

Bezoekvrijwilliger.

U gaat zelfstandig op bezoek bij ouderen binnen Ewoud.

Vrijwilligers voor de huiskamers.

Ze hebben huiskamer waar cliënten samenkomen voor een activiteit, een kopje koffie of de maaltijd.

Vrijwilligerscentrale zoekt:

Vrijwilliger voor de Vrijwilligerscentrale.

Je voert Intakegesprekken met aspirant vrijwilligers, je houdt de vacaturebank up to date, je verschaft vrijwilligers en organisaties informatie over vrijwilligerswerk

Contact

Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek  Lek & IJsse,l, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

De Vrijwilligerscentrale is vanwege de coronasituatie de maand januari niet aanwezig in Bibliotheek Lek en IJssel. Wel telefonisch en per mail bereikbaar. 06-52292057, 030-6868030, info@vwijl.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten