FC Oudewater kiest nieuwe duo-voorzitter

  •   keer gelezen

Oudewater- Na 3 jaar duo-voorzitterschap van FC Oudewater is Ton Hendrickx afgelopen donderdag opgevolgd door Gerard van Ooijen.


Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd Van Ooijen door de leden van FC Oudewater gekozen als opvolger van Ton Hendrickx. Samen met duo-voorzitter Harold van Aart gaat hij de komende drie jaar de club uit de IJsselstad leiden.

Het afscheid was gepland. Een jaar geleden gaf Hendrickx aan te stoppen, dat jaar werd vruchtbaar gebruikt om zijn opvolger te vinden.

Van Aart:” In de afgelopen drie jaar is gebleken dat het duo-voorzitterschap bij FC Oudewater goed werkt. In de ALV is dan ook voorgesteld om het duo-voorzitterschap te continueren.

Hendrickx: “Het was een mooie, maar ook intensieve tijd. Een forse vernieuwingsslag van het sportpark, de fusie, de verduurzaming van de club en een KNVB-certificering voor de jeugdopleiding waren stuk voor stuk pittige dossiers.”

Van Ooijen: “Ik heb in de afgelopen maanden al aan de zijlijn meegelopen. Ik ben omgeven door kundige bestuursleden die de club op professionele en succesvolle manier leiden. Ik ga daar mijn steentje aan bijdragen. Ik heb heel veel zin om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen.”

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten