Voetbalvakantieweek voor jeugd bij FC Oudewater

  •   keer gelezen

In de zomervakantie organiseert FC Oudewater voor de jeugd van 6 tot en met 14 jaar een voetbalvakantieweek voor zowel leden als niet-leden. Ook kinderen die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom.


Oudewater - De voetbalweek wordt gehouden van 17 tot en met 21 augustus en krijgt gestalte in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek, waarmee de vereniging al sinds 2013 nauw samenwerkt in de jeugdopleiding. De helft van de opbrengst is voor de vereniging om een stukje van de gederfde inkomsten door de coronacrisis te kunnen compenseren.
Het programma start van maandag tot en met vrijdag om 09.30 uur en duurt tot 15.30 uur. Brengen en ophalen is mogelijk vanaf 08.30 tot tot 16.00 uur. Het programma zit boordevol leuke uitdagingen, grappige prijzen en de allernieuwste trainingsvormen en omvat coördinatietraining, techniektraining, afwerkvormen, een voetbalcircuit, voetbalspelletjes, partijvormen en verschillende toernooien.
Ouders kunnen hun kind(eren) inschrijven voor een 3-, 4- of 5-daagse. De kosten zijn voor een 3-daagse 119 euro; voor een 4-daagse 159 euro en voor een 5-daagse 199 euro per kind. Dit is inclusief een volledig verzorgde lunch, drinken, gezonde snacks en het dagprogramma. Inschrijven kan via www.decompletetechniek.nl

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten