Foto:
aangeboden door B&S Media

Speelt jouw organisatie in de digitale kijker?

  •   keer gelezen

Steeds meer bedrijven zetten vol in op online marketing. De oude vormen verliezen namelijk meer en meer hun kracht. De inwoners van Nederland - dus ook in Montfoort en Oudewater - zoeken de bedrijven, waarvan ze klant willen worden, namelijk online op. Dit is dan ook de plek waar jij - als ondernemer - het eerste contact wilt laten plaatsvinden. Naamsbekendheid is daarbij belangrijk. Hoe je daarvoor zorgt? B&S Media Internetmarketing staat graag voor je klaar. Met ruim 12,5 jaar ervaring zorgen zij voor online succes. 


Google Ads in het kort

Steeds meer ondernemers gaan overstag: ze zetten Google Ads in om hun bekendheid te vergroten. Maar wat houdt het eigenlijk in? Het is vrij simpel: Google Ads is een programma, waarin je advertentieruimte bij Google koopt. Hiermee kun je adverteren in Search, andere diensten van Google en aangesloten partners. Voorbeelden hiervan zijn Telegraaf en Nu.nl. Voor veel organisaties is Google Ads daarom een perfect platform.  

Het advertentieprogramma werkt met een veilingsysteem. Dit betekent dat je als bedrijf moet bieden voor een advertentieplek. Om te voorkomen dat alleen de hoogste bieder getoond wordt, heeft Google de kwaliteitsscore geïntroduceerd. Hiermee berekenen ze hoe goed de landingspagina in elkaar zit en hoe betrouwbaar deze is. Ook wordt er naar de kwaliteit van de advertentie gekeken. Wanneer de score is, zal de klant hoger moeten bieden om een goede positie te kunnen veroveren. Is het hoog, dan hoeft hij juist minder te betalen. B&S Media kan je hierbij helpen. 

Adverteren in Google met B&S Media

Google Ads biedt ondernemers ontzettend veel mogelijkheden. Van adverteren met kleine tekstadvertenties in de zoekmachine tot het tonen van visuals in de video’s van Youtube: het is allemaal mogelijk. B&S Media bouwt - onder andere - de volgende campagnes: 

Google Search

Een simpele tekstadvertentie boven de resultaten van Google. Dat is soms het enige wat jouw bedrijf nodig heeft. Met deze campagne kun je je richten op gebruikers, die specifiek naar jouw aanbod op zoek zijn.

Google Display

Je ziet ze overal: prachtige banners, die op verschillende websites getoond worden. Dit kan met Google Display. Hierbij laat je jouw banner plaatsen op pagina’s, die relevant zijn voor de door jou gekozen doelgroep. 

Remarketing

De meeste internetgebruikers bezoeken websites zonder er iets te kopen. Om ze toch als klant binnen te kunnen halen, kun je jouw organisatie via advertenties onder de aandacht blijven brengen. Dit wordt remarketing genoemd. 

Google Shopping

Nederland is ontzettend veel webshops rijk. Maar om nu voor ieder product een advertentie op te zetten, is veel werk. Niet als je met Google Shopping werkt. Deze dienst maakt gebruik van informatie, die je op jouw productpagina aanlevert.

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten