Afbeelding

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Algemeen 384 keer gelezen

IJSSELSTEIN / LOPIK • De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt:

Gastdame/-heer Repaircafé

Ben jij het nieuwe gezicht en eerste aanspreekpunt voor bezoekers van het Repair Café?
Lees dan verder! Bij het Repair Café kunnen inwoners uit IJsselstein wekelijks terecht bij vrijwillige reparatiedeskundigen met kapotte kleine huishoudelijke apparaten, kleding en fietsen. Binnen het Repair Café gaat het om sámen repareren, om kennisoverdracht en om sociaal contact tussen buurtgenoten. Het repareren gebeurt tijdens de Repair Café-bijeenkomst, in aanwezigheid van en zo mogelijk met medewerking van de eigenaar van het kapotte voorwerp.
Het doel van het Repair Café is dat spullen langer bruikbaar worden gemaakt en niet hoeven worden weggegooid. Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is, en vaak heel makkelijk.

Slachtofferhulp Nederland zoekt:

Vrijwilligers voor hulp na ongeval, calamiteit of misdrijf

Slachtofferhulp Nederland helpt na een misdrijf, verkeersongeval of calamiteit. Je kan bij hen terecht voor emotionele steun, hulp in het strafproces en ondersteuning bij het vergoed krijgen van schade. Met 870 vrijwilligers, 100 stagiairs en 480 betaalde medewerkers, helpen zij jaarlijks ruim 200.000 slachtoffers en nabestaanden persoonlijk. Via de website zijn er meer dan 350.000 diensten verleend. Samen helpen zij slachtoffers vandaag verder.

Als werkgever streeft Slachtofferhulp Nederland naar een evenredige vertegenwoordiging in kennis, ervaring, leeftijd, geslacht en achtergrond.

Stichting Prago zoekt:

Help IJsselsteiners met (beter) lezen en werken met computer

Je helpt – samen met de docent en een andere vrijwilliger – cursisten die moeilijk leren, bijvoorbeeld door een leerachterstand of een licht verstandelijke of psychische beperking, met lees- en schrijfoefeningen of met leren werken met de computer.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website www.vwijl.nl , Per mail: info@vwijl.nl. Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek Lek & IJssel, Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein. Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur. Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030.

Ad Velders

Redactiecoördinator Het Kontakt Zenderstreeknieuws

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Afbeelding
Cals in actie voor slachtoffers natuurrampen Nieuws 22 sep., 15:09
Afbeelding
Ton van Alten Electro World sponsort vv Cabauw MO20-1 Sport 22 sep., 12:40
Afbeelding
Groen Lintje voor Zwerfvuilambassadrice Sylvia Benschop Nieuws 22 sep., 10:38
Afbeelding
Feestje met jubilarissen bij De Zonnebloem Montfoort Nieuws 21 sep., 17:07
Afbeelding
Lopikse Truckrun 2023 komt eraan Nieuws 21 sep., 14:03
Afbeelding
Montfoorts metaalbedrijf meest actieve leerbedrijf Midden Nederland Nieuws 21 sep., 13:07
Afbeelding
Kinderboekenweek-activiteiten in Bibliotheek IJsselstein: Bij mij thuis Nieuws 21 sep., 12:45
Afbeelding
Harde botsing op N210 in Lopik; twee gewonden 112 21 sep., 12:34