Jump moet toch buigen

Algemeen 43 keer gelezen

Jump verliest met 57-64 van Shooters uit Bunschoten-Spakenburg.

Jump kwam moeizaam in de wedstrijd tegen de taaie en hard spelende tegenstanders en liep al snel tegen een 4-12 achterstand aan. Langzaam kwamen de IJsselsteinse basketballers beter in het spel om het eerste kwart met een 12-14 achterstand af te sluiten. Het tweede kwart ging gelijk op en uiteindelijk was de ruststand 29-27 voor Jump.

Jump ging steeds beter spelen. In het derde kwart werd de Shooters verdediging keer op keer met mooi spel doorsneden en langzaam bouwde de IJsselsteiners hun voorsprong uit naar 49-41. De wedstrijd leek gespeeld. Echter, het vierde kwart lukte het de IJsselsteiners maar niet om te scoren en kon Shooters langszij komen. Jump probeerde te forceren maar niets lukte meer.

Uiteindelijk kantelde de wedstrijd en ging de overwinning met 57-64 naar de gasten uit Bunschoten-Spakenburg.

• Bouw van flexwoningen in Montfoort.
Cazas Wonen wil woningzoekenden helpen met kant-en-klare woningen Nieuws 2 uur geleden
Ook aandacht voor IJsselsteinse Roma tijdens Dodenherdenking met fotoverslag 3 uur geleden
Bevrijdingsvuur na ingetogen herdenking Nieuws 3 uur geleden
Automobilist te water bij Linschoten 112 3 uur geleden
Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik Nieuws 4 mei, 08:00
Wielrenner aangereden op kruispunt Nedereindseweg 112 3 mei, 15:30
Onkruid steekt de kop op in IJsselstein Nieuws 3 mei, 11:52
Aangehouden Montfoortse drugsdealer krijgt last onder dwangsom Nieuws 3 mei, 10:40