Hoe mevrouw Klein Sprokkelhorst te zien zal zijn is nog een verrassing, maar dat het evenement Klein Sprokkelhorst terugkomt in IJsselstein is zeker: op 19 en 20 juni. (Foto archief Peter Vos)
Hoe mevrouw Klein Sprokkelhorst te zien zal zijn is nog een verrassing, maar dat het evenement Klein Sprokkelhorst terugkomt in IJsselstein is zeker: op 19 en 20 juni. (Foto archief Peter Vos)

Klein Sprokkelhorst komt terug in het voorjaar van 2020

Algemeen 179 keer gelezen

Er komt volgende maand geen elfde editie van de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst. Maar, zoals begin dit jaar al is aangekondigd, verdwijnt mevrouw Klein Sprokkelhorst geenszins van het IJsselsteinse toneel.

IJSSELSTEIN – Achter de schermen is de organisatie in de nieuwe Stichting Mevrouw Klein Sprokkelhorst al druk bezig met de terugkeer op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni. “Ze komt terug met het verrassende programma ‘Vaudeville’. Geen route door de stad, maar een intrigerend programma vol verschillende korte voorstellingen”, vertellen Jos Bol en Renate de Jong. “Twee avonden met muziek, zang, dans, variété en lekker eten en drinken.” Locatie: het Kasteelpark bij de kasteeltoren. De doelstelling en de intieme setting van het voorjaarsevenement Mevrouw Klein Sprokkelhorst blijft hetzelfde: “Het laten zien en ervaren van de kracht van kunst en cultuur. Met originele voorstellingen voor een breed publiek door artiesten met elk hun eigen kleur, kwaliteit en eigenheid. Een heel nieuw evenement, maar net zo sprankelend en sfeervol als iedereen van mevrouw Sprokkelhorst gewend is. De voorbereidingen van de stichting zijn vanaf januari te volgen op de nieuwe website: www.sprokkelhorstpresenteert.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Bouw van flexwoningen in Montfoort.
Cazas Wonen wil woningzoekenden helpen met kant-en-klare woningen Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Ook aandacht voor IJsselsteinse Roma tijdens Dodenherdenking met fotoverslag 5 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur na ingetogen herdenking Nieuws 5 uur geleden
Afbeelding
Automobilist te water bij Linschoten 112 5 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik Nieuws 4 mei, 08:00
Afbeelding
Wielrenner aangereden op kruispunt Nedereindseweg 112 3 mei, 15:30
Afbeelding
Onkruid steekt de kop op in IJsselstein Nieuws 3 mei, 11:52
Afbeelding
Aangehouden Montfoortse drugsdealer krijgt last onder dwangsom Nieuws 3 mei, 10:40