Afbeelding
Foto: Privé archief

Fietsmarathon in de Brugkerk

lopik • De Brugkerk in Lopik houdt van vrijdag 19 tot en met zaterdag 20 april een fietsmarathon voor de zustergemeente Kelementelke in Roemenië. Van de opbrengst kunnen kwetsbare ouderen van voedselbonnen worden voorzien. In 24 uur wordt op vijf hometrainers 2000 kilometer afgelegd, de afstand van Lopik naar Kelementelke. De start is vrijdag om 18.00 uur. Gedurende 24 uur is er een gevarieerd programma voor jong en oud, evenals catering. Belangstellenden zijn welkom.


Flamenco in De Wilde Weg

linschoten • In theater De Wilde Weg wordt zaterdag 20 april een tentoonstelling geopend van Flamenco-foto's van de Linschotense fotograaf Gijs Possel. Ter gelegenheid daarvan is er om 20.30 uur een Flamenco-concert met drie grote Flamenco-artiesten. De entree kost 20 euro en reserveren is noodzakelijk. Daarna is de expositie te zien op de zondagen 21 en 28 april van 14.00 tot 18.00 uur en van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 april van 18.00 tot 22.00 uur. Informatie: www.dewildeweg.net.


TriNed viert 25-jarig bestaan 

regio • Glasvezelprovider TriNed, met glasvezelnetwerken door heel Nederland, viert haar 25-jarig bestaan. Het hoogtepunt van de jubileumviering is op zaterdag 8 juni een groot feest voor bestaande klanten en partners. Daarnaast biedt TriNed een jubileumdeal aan met korting voor nieuwe klanten, te bestellen via www.trined.nl.