Aanmelden voor Jumelage

lopik • Belangstellenden uit de gemeente Lopik kunnen zich vanaf heden via de website van Jumelage Lopik inschrijven voor de uitwisseling voor volwassenen met Grebenstein, Duitsland, en voor jongeren in Lezoux in Frankrijk.

De uitwisseling voor volwassenen vindt komende zomer plaats in Grebenstein van 27 juni tot 1 juli. Mocht het aantal inschrijvingen te groot zijn, dan zal het lot bepalen wie er mee gaat. Voor de jongeren tussen de 14 en 18 jaar is er een uitwisseling met Lezoux van 21 juli tot 28 juli. Deze jongerenuitwisseling staat in het teken van culturele, sportieve en andere leuke activiteiten. De stichting Jumelage Lopik zorgt voor verantwoorde begeleiding.

Elke twee jaar vindt de uitwisseling met Grebenstein, Lezoux en het Italiaanse Sarsina plaats in Lopik, hetzij voor de volwassenen, hetzij voor de jongeren. Gastgezinnen zijn voor deze tegenbezoeken onontbeerlijk. Gastgezinnen kunnen zich eveneens opgeven via de site. ''Een heel leuke manier om kennis te maken met mensen uit andere landen, culturen en gewoonten.''

q www.jumelagelopik.nl