Klassieke muziek met appeltaart

ijsselstein • In de Ontmoetingskerk in IJsselstein wordt vrijdagmiddag 26 april een appeltaartconcert gegeven. In samenwerking met Stichting Appeltaartconcerten treden op ‘Strijktrio Appelfusie’ en een verhalenverteller. Na afloop is er appeltaart met koffie en thee. De toegang kost 5 euro, inclusief appeltaart, bij de ingang te voldoen. Het concert in de kerk aan de Andorrastraat 2 begint om 14.30 uur met inloop vanaf 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan tot en met 24 april via zin@pgij.nl of www.appeltaartconcerten.nl.


Zonnebloem start lotenverkoop

ijsselstein • Ook de afdeling IJsselstein van De Zonnebloem is deze week gestart met de jaarlijkse verkoop van Zonnebloem-loten. De loten kosten 3 euro, waarvan 2,25 euro gaat naar de plaatselijke afdeling. Desgewenst kan aan de deur worden betaald met een QR-code. Met de opbrengst organiseren de vrijwilligers activiteiten en uitstapjes voor mensen met een lichamelijke beperking die dreigen te vereenzamen. 


Kledingverkoop in Jaarsveld

jaarsveld • In het Verenigingsgebouw in Jaarsveld wordt zaterdagochtend 20 april van 09.00 tot 12.00 uur kleding verkocht. Het aanbod omvat zomerkleding, schoenen en allerlei accessoires. Ook is er nog steeds verkoop van rommelmarktspullen in de naastgelegen school. Hiervan zijn de openingstijden woensdag van 13.30 tot 16.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.