Alle vrijwilligers van de fancy-fair / rommelmarkt
Alle vrijwilligers van de fancy-fair / rommelmarkt Foto: Stichting Roemeense Kinderhulp

Hoge opbrengst fancy fair Roemeense Kinderhulp

ijsselstein • De fancy fair met rommelmarkt van de Stichting Roemeense Kinderhulp in 'Kruispunt heeft zaterdag ruim 8.200 euro opgebracht, bijna 900 euro meer dan in 2023. De stichting is daar zeer trots op en is er erg verheugd mee. 

De opbrengst van de gehele dag gaat naar de diverse projecten van de Stichting Roemeense Kinderhulp, zoals de zomervakantie voor kansarme Roemeense kinderen, het kindertehuis in Sovata en hulptransporten. De Stichting Roemeense Kinderhulp zet zich al ruim 34 jaar in voor de bevolking van Sovata, Roemenië. ''Wij danken alle bezoekers, vrijwilligers en sponsoren voor hun deelname, inzet en de mooie prijzen.'' 

Ondanks het wisselende weer was het direct vanaf het begin gezellig druk in 't Kruispunt.  Bezoekers snuffelden tussen de tweedehands spullen en deden de hele dag mee met de vele leuke activiteiten. 

Hoge Hoed-prijzen ophalen

Voor de Hoge Hoed Loterij zijn er zes prijzen waarvan de winnaars niet aanwezig waren tijdens de trekking. Deze prijzen zijn af te halen bij Cor Knijff na telefonisch contact via 06-44748790. Het gaat om de volgende lotnummers: 112, 230, 394, 514, 588, 805 en 811. 

Meer informatie

Wie meer informatie wil over Stichting Roemeense Kinderhulp, bijvoorbeeld over het gastgezin zijn tijdens de komende vakantie voor Roemeense kinderen, kan contact opnemen via www.roemeensekinderhulp.nl.