Bijeenkomst burn-out in bibliotheek

ijsselstein • In de IJsselsteinse bibliotheek vindt donderdag 15 juni een gratis informatieavond plaats waar mensen handvatten krijgen om een burn-out te voorkomen en te herkennen.

Coach Marlies Spangenberg werd zelf twee keer met een burn-out geconfronteerd. Gebaseerd op haar eigen ervaringen organiseert Marlies informatiebijeenkomsten waar mensen inzichten krijgen aangereikt. "Door mijn eigen ervaringen begrijp ik de enorme gevolgen van een burn-out. Inmiddels weet ik gelukkig ook hoe je een burn-out kunt herkennen, kunt voorkomen en kunt aanpakken. Deze informatie deel ik graag met andere mensen om veel leed te kunnen voorkomen."

Lastig onderwerp

Tijdens de bijeenkomst vertelt Marlies niet alleen over haar eigen ervaringen, maar is er ook de mogelijkheid om van elkaars ervaringen te leren. "Hierdoor ontstaat er een omgeving waar begrip en openheid centraal staan en we in een leerrijke en ondersteunende sfeer met dit lastige onderwerp aan de slag kunnen."

"Door mensen goed en deskundig te begeleiden, leren ze hun grenzen te herkennen en aan te geven, ervaren ze diepe ontspanning en hoeven ze niet langer op de handrem te staan om een burn-out te voorkomen", aldus Marlies.

De bijeenkomst in de bibliotheek is gratis toegankelijk, start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Inloop is vanaf 18.45 uur. Inschrijven kan via info@spangs.nl.