Afbeelding
Foto: Ontwerp: Dokwerkers | Crossmedia

Regenboogcafé met solodans 'Tinten'

ijsselstein • Tijdens het Regenboogcafé IJsselstein op vrijdagavond 24 maart in Theater Pantalone is er een speciaal optreden van danser Regilio Sedoc. Hij zal deze avond zijn solovoorstelling Tinten dansen tussen het publiek.

Het verweeft het persoonlijke verhaal van de danser met informatie over racisme en discriminatie. Na afloop is er een gesprek met het publiek over wat het betekent om met een kleur en als queer in Nederland te leven.

Het Regenboogcafé is bedoeld voor alle inwoners van IJsselstein en omgeving, ongeacht seksuele voorkeur, identiteit, leeftijd of achtergrond. Iedereen is vanaf 20.00 uur welkom in Pantalone aan de Linnaeusweg 5 om mensen ontmoeten in alle diversiteit en meer te weten komen over inclusiviteit. De volgende cafés worden gehouden op 12 mei en eind juni. Kijk ook op www.regenboogcafe.nl, Instagram en Facebook.


Lijsten te koop Kledingbeurs Lopik

lopik • Wie voorjaars- en zomerkleding of speelgoed en baby-artikelen wil verkopen tijdens de Kledingbeurs Lopik op zaterdag 25 maart in basisschool De Nieuwe Wiel kan daarvoor vrijdagmiddag 17 maart inschrijflijsten kopen. Lijsten kosten 1 euro en zijn zolang de voorraad strekt verkrijgbaar in de school aan de Juliana van Stolberglaan tussen 14.30 uur tot 15.30 uur. Daarna zijn ze nog verkrijgbaar via kledingbeurslopik@gmail.com, maar op is op. 

De kledingbeurs zelf is op zaterdag 25 maart van 09.30 tot 11.30 uur.