Montfoort SV’19 wint eenvoudig; Benschop net niet gelijk

Sport

Montfoort SV’19 wint eenvoudig; komt niet in de problemen

Montfoort SV’19 won in Gouda gemakkelijk met 0-3 van laagvlieger Olympia. Het publiek werd niet verwend met een hoogstaande wedstrijd. Doelman Robin Vianen had geen moeite met de Goudse inzetten. Nadat Mike van Oostrom zijn kopbal zag gestopt door de Goudse sluitpost, opende Thomas Koense na voorbereidend werk van Emrie Bakker en Jasper van de Haselkamp vlak voor rust de score. In de tweede helft kwam de thuisclub niet tot uitgespeelde kansen. Montfoort SV’19 had het vizier wel op scherp staan. Daan van de Poll en Ricardo bakker vergrootten de marge.

Benschop net niet gelijk tegen sterk Waterwijk

Benschop verloor op eigen veld met 1-2 van Waterwijk dat na de winterstop niet meer verloor. ,,We wisten dat we een ploeg in vorm tegenover ons kregen,” aldus Benschop-trainer Raymond van der Kort. ,,Waterwijk beschikt over ervaren spelers, die op een hoger niveau gespeeld hebben. Ze scoorden twee keer na snel genomen vrije trappen. In de slotfase kreeg een van hen rood na twee gele kaarten. Kort daarna viel hun doelman geblesseerd uit. Omdat Waterwijk al drie keer gewisseld had, moest er een speler op doel en stonden we in de laatste tien minuten plotseling tegenover negen man. Toen Stan Griffioen de aansluitingstreffer scoorde, raakte Waterwijk in paniek. Jammer genoeg viel de gelijkmaker niet.”