• Gezelligheid tijdens de muziekquiz.
• Gezelligheid tijdens de muziekquiz. Foto: Aangeleverd

Gezelligheid voor gasten Zonnebloem

montfoort • De plaatselijke Zonnebloem heeft dit jaar al diverse activiteiten georganiseerd voor mensen met een lichamelijke beperking.

Zo stonden met elkaar pannenkoeken eten, een toneelvoorstelling en een muziekquiz op het programma van de Zonnebloem-afdeling Montfoort-Linschoten.
Afgetrapt werd het jaar met pannenkoeken. Maar liefst 52 gasten kwamen naar het Antoniushof om gezellig samen te zijn en lekker te eten. De vrijwilligers hebben meer dan 150 pannenkoeken gebakken. In januari was het tijd om met 16 vrijwilligers en 32 gasten met rollator naar een toneelvoorstelling te gaan in Werkhoven. De busreis werd mede mogelijk gemaakt door een sponsor. In februari was er een middag waar foto’s werden bekeken van uitstapjes van afgelopen jaren. Het was voor iedereen leuk om zichzelf en kennissen terug te zien. Er was deze middag ook een muziekquiz met oude, bekende liedjes. Het komende jaar staan er nog wandelingen en een vaarvakantie op de planning.

Op vrijdag 10 maart staat de eerstvolgende activiteit gepland. Dan is er een lentelunch. De activiteiten worden betaalbaar aangeboden door de opbrengst van de lotenverkoop van de Zonnebloem, sponsoring en donaties. Wie nieuwsgierig is naar de activiteiten van het komende jaar, deelnemer wil worden of als vrijwilliger actief wil zijn, kan kijken op de website www.zonnebloem.nl/montfoort